ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σύγκρουση Κωνσταντοπούλου με Παπασταύρου στη Βουλή – Οι διάλογοι για ΟΠΕΚΕΠΕ, Επστάιν και Σοφία Μητσοτάκη
Με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, ορίζεται Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ ο Δημήτρης Μαρκόπουλος.
Για την ανάληψη της θέσης του Εκπροσώπου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ είχε γράψει από το πρωί της Πέμπτης η στήλη Dark Room. Ο ορισμός του Δημήτρη Μακροπούλου, είναι σε αντικατάσταση του Μακάριου Λαζαρίδη, ενώ η 3η θέση παραμένει κενή εν αναμονή της εκκαθάρισης της υπόθεσης του Νοτη Μηταράκη. Υπενθυμίζεται ότι άλλος Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος είναι ο Δημήτρης Καιριδης.
Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής το 2019 και επανεξελέγη το 2023. Το 2025, ορίστηκε Μέλος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, με ενεργή συμμετοχή στις επιτροπές Μετανάστευσης, Νομικών Υποθέσεων και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Υπήρξε εκπρόσωπος της ΝΔ στη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής.
Διαβάστε επίσης
Κωνσταντοπούλου: Ο κόσμος συζητάει ολοένα και περισσότερο πώς θα φύγει αυτή η κυβέρνηση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λέσβος: Αποζημιώσεις 8 εκατ. ευρώ στις επιχειρήσεις τυροκομίας που επλήγησαν λόγω του αφρώδους πυρετού
- Συμμετοχή Κυρ. Μητσοτάκη στην τηλεδιάσκεψη ηγετών για τα Στενά του Ορμούζ την Παρασκευή – Συνάντηση με την Γκίλφοϊλ
- Κυριάκος Πιερρακάκης στη G7: «Κοινή πρόκληση η ευθυγράμμιση ταχύτητας και στρατηγικής»
- Ευρωαγορές: Μεικτά πρόσημα για τους βασικούς δείκτες – Ήπια κέρδη για FTSE 100 και DAX, υποχώρησαν Παρίσι, Μιλάνο και Μαδρίτη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.