Μια 57χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή τα ξημερώματα στον προαύλιο χώρο διώροφου κτίσματος επί της λεωφόρου Ιπποκράτους και Κέκροπος στη Σαλαμίνα, όπου εκδηλώθηκε πυρκαγιά από αδιευκρίνιστη αιτία μέχρι στιγμής.
Επί τόπου έφτασαν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα που έδωσαν μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς στην κατοικία που αποτελείτο από ισόγειο και υπόγειο, ενώ άλλοι δύο άνθρωποι, που είναι καλά, απομακρύνθηκαν από το σημείο από τις πυροσβεστικές δυνάμεις.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, πριν από την πυρκαγιά σημειώθηκε μία μικρή έκρηξη, πιθανόν από φιάλη υγραερίου που υπήρχε στον χώρο.
Έρευνα για το τραγικό συμβάν διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο «Θησέας» θα χτυπήσει την Ελλάδα: Έρχεται σφοδρή κακοκαιρία με βροχές, καταιγίδες και πυκνές χιονοπτώσεις
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε απεργιακό κλοιό η χώρα σήμερα – Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τα μεγάλα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ. Έλεγαν θα εισπράξουν 2,5 δισ από την φοροδιαφυγή. Εισέπραξαν μόλις 43,7 εκατ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέα Αριστερά: Σακελλαρίδης κατά Χαρίτση -Ο ελέφαντας στο δωμάτιο είναι ο Τσίπρας, δεν μπορεί να κινητοποιήσει την Αριστερά
- Βόρεια Μακεδονία: Αβέβαιο το μέλλον της Lukoil στη χώρα
- Παύλος Μαρινάκης: Επίθεση στον Νίκο Ανδρουλάκη για «βεντέτες» και «εγκλήματα τιμής»
- Χρυσός: Άλμα 2% εν μέσω αισιοδοξίας για τερματισμό του shutdown στις ΗΠΑ