ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος UAV που εισήλθε στο FIR Αθηνών, χωρίς να καταθέσει σχέδιο πτήσης, παραβίασε τον εθνικό εναέριο χώρο και πέταξε, σήμερα, Παρασκευή 21, Οκτωβρίου, στις 03:00, πάνω την Κίναρο, στα 19.000 πόδια.
Το τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος αναγνωρίστηκε και αναχαιτίστηκε, σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια τακτική, έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ.
Να σημειωθεί ότι νωρίτερα χθες στις 23:29 τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος UAV που εισήλθε στο FIR Αθηνών χωρίς να καταθέσει σχέδιο πτήσης, παραβίασε τον εθνικό εναέριο χώρο και πέταξε 9 πάνω τους Καλόγερους, στα 19.000 πόδια.
Υπενθυμίζεται ότι το ίδιο μη επανδρωμένο αεροσκάφος, είχε πραγματοποιήσει υπερπτήση στις 22:06 στα 19.000 πόδια.
Το τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος αναγνωρίστηκε και αναχαιτίστηκε, σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια τακτική.
Διαβάστε επίσης
Τουρκικό UAV πέταξε πάνω από την Κανδελιούσσα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νεκρός εντοπίστηκε ο ποινικολόγος Σταύρος Γεωργίου – Εξετάζεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας
- Aktor: Υπό ποια προϋπόθεση μπορεί να σηκώσει από τις αγορές μέχρι 850 εκατ. ευρώ
- Πώς η κατάρρευση των τιμών του ελαιολάδου έκρυψε τη βελτίωση των οικονομικών επιδόσεων της Μέλισσα Κίκιζας
- Το 25% του «Αχιλλέα», τα ραντεβού στο Κολωνάκι, η υπόσχεση της Νίκης, ο «μπροστινός» του Κασιδιάρη, τα στοιχήματα του Σπανάκη και οι 15 της ΝΔ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.