• Πολιτική

    Νέα κόντρα κυβέρνησης-ΣΥΡΙΖΑ για τα μέτρα στη Μύκονο


    Κόντρα μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της Κυβέρνησης προκάλεσαν τα μέτρα που επιβλήθηκαν στη Μύκονο, μετά την αύξηση των κρουσμάτων που παρατηρήθηκε στην περιοχή.

    Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε για αποτυχία της κυβέρνησης, κάνοντας λόγο για επιβολή Lockdown.

    «Το lockdown στη Μύκονο πιστοποιητικό της παταγώδους αποτυχίας», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο Twitter, σχολιάζοντας ότι «στέλνει αρνητικό σήμα για το σύνολο του τουρισμού μας». «Αν υπήρχε φιλότιμο, θα ακούγαμε μια συγνώμη για το πρόχειρο-χωρίς μέτρα άνοιγμα του τουρισμού. Αντί συγνώμης όμως, μόνο αυτοθαυμασμός και στοχοποίηση των πολιτών», αναφέρει.

    Απάντηση στον Αλέξη Τσίπρα έδωσε η Αριστοτελία Πελώνη.

    «Δεν υπάρχει δυσκολία με την οποία ο κ. Τσίπρας να μην χαίρεται. Ρίχνοντας και το τελευταίο φύλλο συκής, πλέον δεν μπορεί να το κρύψει» τονίζει η κυβερνητική εκπρόσωπος.

    «Κατά συρροήν ψεύτης, δυσφημίζει διαρκώς τη χώρα στο εξωτερικό» σημειώνει και προσθέτει ότι δεν επιβλήθηκε lockdown στη Μύκονο, αλλά επιβλήθηκαν μέτρα περιορισμού στη διασκέδαση.

    Η κ. Πελώνη επισημαίνει ότι παρόμοια φαινόμενα δεν γίνονται ανεκτά. «Το τουριστικό προϊόν της χώρας δεν είναι ξεσάλωμα χωρίς καμία τήρηση των υγειονομικών κανόνων. Είναι πρωτίστως η ασφάλεια επισκεπτών και κατοίκων. Κι αυτό είναι το μήνυμα που εκπέμπει η Ελλάδα» αναφέρει.

    «Το θυμίζουμε και στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης που εσχάτως κόπτεται για την τήρηση των μέτρων» σημειώνει η κυβερνητική εκπρόσωπος υπογραμμίζοντας ότι «είναι ο ίδιος ακριβώς, που σε περίπτωση που δεν λαμβάνονταν μέτρα θα κατήγγειλε την κυβέρνηση για ολιγωρία».



    ΣΧΟΛΙΑ