• Πολιτική

    Νέα κίνηση Ράμμου: Ζητά σύγκληση Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για τις παρακολουθήσεις

    • NewsRoom
    Χρήστος Ράμμος

    Χρήστος Ράμμος


    Αίτημα προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής απηύθυνε ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ, Χρήστος Ράμμος, προκειμένου, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αρχής να ενημερωθεί το σώμα «σε σχέση με ζητήματα δημοσίου ενδιαφέροντος, που ανάγονται στις αρμοδιότητες της Αρχής».

    Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση: «Η Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών τιμώντας τη συνταγματική της αποστολή και ανταποκρινόμενη στην υποχρέωση κοινοβουλευτικής λογοδοσίας, υπέβαλε στις 17 Ιανουαρίου 2023, διά του Προέδρου της, Χρήστου Ράμμου, αίτημα προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, κο Κ. Μπούρα για σύγκληση της Επιτροπής.

    Το αίτημα που κοινοποιήθηκε και στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, κο Κ. Τασούλα, αφορά την ενημέρωση του σώματος σε σχέση με ζητήματα δημοσίου ενδιαφέροντος, που ανάγονται στις αρμοδιότητες της Αρχής».

    Επί του θέματος αναμένεται να ενημερωθούν σήμερα τα κόμματα που μετέχουν στην Επιτροπή Θεσμών η οποία συγκαλείται για να εξετάσει το θέμα των συνακροάσεων στο τηλεφωνικό κέντρο της έδρας του ΚΚΕ στον Περισσό, που ξεκίνησαν το 2016 και συνεχίστηκαν και το 2022, όπως έχει καταγγελθεί.

    Διαβάστε επίσης:

    Ιβάν Σαββίδης: Τι απαντά για το SMS που κατέθεσε η πλευρά Καλογρίτσα για τις άδειες

    Κεραμέως: Την 1η Ιουνίου ξεκινούν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις



    ΣΧΟΛΙΑ