• Top Stories

    «Ναι» από τον Σπύρο Λυκούδη στην συμφωνία

    • NewsRoom
    Σπύρος Λυκούδης

    Σπύρος Λυκούδης


    Το «ναι» στην συμφωνία των Πρεσπών επανέλαβε σήμερα από το βήμα της Βουλής ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής -αφού δεν υπάρχει κοινοβουλευτική ομάδα του Ποταμιού- Σπύρος Λυκούδης, λέγοντας ότι διασφαλίζει την εθνική γραμμή όσον αφορά τη λύση για το όνομα «και γι’ αυτό συνιστά επιτυχία».

    «Θα στηρίξω με την ψήφο μου την συμφωνία, ελπίζοντας και προτρέποντας όλους να χαμηλώσουν τους τόνους και να πάψουν να ρίχνουν λάδι στη φωτιά. Ας κάνουν όλοι μερικά βήματα πίσω» σημείωσε χαρακτηριστικά.

    Ο κ. Λυκούδης ανέφερε πως σέβεται όλους εκείνους που έχουν αντίθετη άποψη για τη συμφωνία από τη δική του, τους κάλεσε όμως και εκείνοι να σεβαστούν την δική του θέση.

    Με βάση τους υπολογισμούς, η συμφωνία αναμένεται να συγκεντρώσει περισσότερες από 151 θετικές ψήφους. Στους 145 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα προστεθούν οι Έλενα Κουντουρά και Θανάσης Παπαχριστόπουλος, καθώς και η υφυπουργός Κατερίνα Παπακώστα, ο Σπύρος Δανέλλης και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος. Από το Ποτάμι αναμένεται η θετική ψήφος του Σταύρου Θεοδωράκη, του Σπύρου Λυκούδη και του Γιώργου Μαυρωτά.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Παραιτήθηκε ο Σπ. Λυκούδης από αντιπρόεδρος της Βουλής

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στο πλευρό του Τσίπρα για τις Πρέσπες και ο Σπύρος Λυκούδης!



    ΣΧΟΛΙΑ