• Πολιτική

    ΝΔ: «Πώς να αισθάνονται ασφαλείς οι πολίτες όταν αστυνομικά τμήματα δέχονται επιθέσεις;»

    • NewsRoom

    Κυριάκος Μητσοτάκης


    «Η επίθεση με μολότοφ στο Αστυνομικό Μέγαρο Πάτρας επιβεβαιώνει αυτό το οποίο υποστηρίζουμε εδώ και καιρό: ότι η ανοχή των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στους πάσης φύσεως κουκουλοφόρους εκτρέφει τη βία και την ανομία», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία και προσθέτει:

    «Πώς μπορούν να αισθάνονται ασφάλεια οι πολίτες όταν ακόμη και αστυνομικά τμήματα δέχονται επιθέσεις; Καλούμε για πολλοστή φορά την Κυβέρνηση να πράξει το αυτονόητο: να αφήσει την αστυνομία να κάνει ανεμπόδιστη τη δουλειά της».

    Οι ανακοινώσεις έγιναν με αφορμή  επίθεση με βόμβες μολότοφ που εξαπέλυσε σήμερα τα ξημερώματα ομάδα κουκουλοφόρων κατά του κτηρίου που στεγάζεται η αστυνομική διεύθυνση Αχαΐας, το οποίο βρίσκεται στην οδό Ερμού, στο κέντρο της Πάτρας.

    Ειδικότερα, οι κουκουλοφόροι πλησίασαν το κτήριο από τη διασταύρωση των οδών Ερμού και Αλ. Υψηλάντου και αμέσως μετά πέταξαν τουλάχιστον οκτώ βόμβες μολότοφ.

    Στην συνέχεια οι δράστες εξαφανίστηκαν τρέχοντας στα γύρω στενά, ενώ από τη ρίψη των μολότοφ προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές.

    Προανάκριση για τις συνθήκες της επίθεσης διενεργεί η ΕΛ.ΑΣ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σάλος στον κόσμο της Επιστήμης: Βίντεο με τον φετινό νομπελίστα Φυσικής και χορευτικό σόου με φοιτήτριες στρίπερ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη ληστεία του κοσμηματοπωλείου στην Πανεπιστημίου

     ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Επένδυση 250 εκατ. ευρώ για το Βιομηχανικό Πάρκο στα Οινόφυτα – Τι περιλαμβάνει



    ΣΧΟΛΙΑ