• Πολιτική

    ΝΔ: Ο Τσίπρας ενημέρωσε πως με 6 πρόθυμους βουλευτές θα σχηματίσει κυβέρνηση κουρελού

    • NewsRoom
    Εκλογές ΝΔ: Κρίσιμο τεστ για τη νέα φυσιογνωμία της παράταξης


    Με μια σύντομη ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία σχολίασε την συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο κεντρικό δελτίου του καναλιού OPEN και την Έλλη Στάη.

    Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στάθηκε κυρίως στην απάντηση του πρωθυπουργού για τον τρόπο που θα προσπαθήσει να επιδιώξει την πλειοψηφία στην ψήφο εμπιστοσύνης μετά την αποχώρηση Καμμένου. Η ΝΔ αναφέρει πως ο πρωθυπουργός απλά ενημέρωσε πως «επιχειρεί με 6 πρόθυμους βουλευτές άλλων κομμάτων να σχηματίσει μια κυβέρνηση κουρελού με ημερομηνία λήξεως».

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ: 

    «Το λέμε από καιρό. Θα χρειαστεί εξειδικευμένο συνεργείο για να ξεκολλήσει τον κ. Τσίπρα και το θίασό του από τις καρέκλες τους. Σήμερα απλά μας ενημέρωσε ότι επιχειρεί με 6 πρόθυμους βουλευτές άλλων κομμάτων να σχηματίσει μια κυβέρνηση κουρελού με ημερομηνία λήξεως.

    Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες θέλουν σταθερότητα, ασφάλεια και ευημερία. Και αυτά τα εγγυάται η Νέα Δημοκρατία αμέσως μετά τις εκλογές που δεν θα αργήσουν».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τσίπρας: Θα ζητήσω ψήφο εμπιστοσύνης αν ο Καμμένος αποχωρήσει, πρόωρες εκλογές αν χάσουμε την πλειοψηφία

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μητσοτάκης: Καμμένος και Τσίπρας δεν μπορούν να μετατρέπουν τη διακυβέρνηση σε πολιτικό survivor (video)



    ΣΧΟΛΙΑ