ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πηγές της Νέας Δημοκρατίας σχολιάζοντας τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή δήλωσαν «πως ο πρωθυπουργός που φέρνει μόνο ήττες έγινε πια και πρωθυπουργός της ηττοπάθειας” καθώς, όπως επεσήμαναν, “σήμερα ο κ. Τσίπρας δεν αποτόλμησε καν να επαναλάβει τον ισχυρισμό του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα «είναι πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές», αρκούμενος πια στην πρόβλεψη ότι θα διαψευσθούν οι υπερβολικές προσδοκίες της ΝΔ.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές “συνειδητά ή μη ο κ. Τσίπρας μετατρέπεται πια σε διαχειριστή της ήττας του.” Αναφερόμενοι στους κκ. Τσίπρα και Καμμένο στη ΝΔ έκαναν λόγο για “ποιητική βραδιά των δύο πρώην συνεταίρων” παραπέμποντας στην αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη: το τελευταίο στάδιο της πολιτικής απαξίωσης είναι η γελοιοποίηση.
“Η σαπουνόπερα ευτυχώς τελειώνει σε 100 μέρες καθώς οι πολίτες θα απαλλάξουν την χώρα από τους πρωταγωνιστές και τους κομπάρσους της” έλεγαν χαρακτηριστικά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μητσοτάκης: Εγώ δεν θα πω ποτέ «καλωσορίζω τον Μακεδόνα πρωθυπουργό», όπως ο Τσίπρας (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μελίνα Τραυλού (Πρόεδρος ΕΕΕ): «Ναυτιλία των Ελλήνων: δύναμη σταθερότητας απέναντι στις παγκόσμιες ρήξεις»
- Πετρέλαιο: Μικρή άνοδος εν μέσω αντικρουόμενων πληροφοριών για τις πυρηνικές συνομιλίες ΗΠΑ–Ιράν
- Νέες εξελίξεις στις συνομιλίες ΗΠΑ και Ιράν για τα πυρηνικά: Θα γίνουν κανονικά στο Ομάν την Παρασκευή
- Reuters: Ο Τραμπ θεωρεί σχεδόν βέβαιο πως η Fed θα μειώσει τα επιτόκια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.