Με απόφαση του πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, για τη θέση του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας προτείνεται ο Απόστολος Βεσυρόπουλος, βουλευτής Ημαθίας της ΝΔ.
Στις 4 Απριλίου θα συνεδριάσει υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη η κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας με θέμα την εκλογή γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας.
Με απόφαση του πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας για τη θέση του γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος προτείνεται ο βουλευτής Ημαθίας Απόστολος Βεσυρόπουλος.
Ο Απόστολος Βεσυρόπουλος διετέλεσε υφυπουργός Οικονομικών (από το 2019 έως το 2023), αρμόδιος για θέματα Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Από τον Αύγουστο του 2023 είναι πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων.
Παράλληλα για τις θέσεις των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων της Νέας Δημοκρατίας κατά σειρά ορίζονται οι βουλευτές Αθανάσιος Πλεύρης, Νότης Μηταράκης, Μακάριος Λαζαρίδης.
Διαβάστε επίσης
Ελληνικό νηολόγιο: Έφυγαν 20 ποντοπόρα πλοία και ήρθαν 23 επιβατηγά σκάφη
Χρυσός: Ήπια υποχώρηση αλλά με ανοδικές τάσεις
Γεωργιάδης: Εξαπλασιάστηκαν οι κλινικές μελέτες στην Ελλάδα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αυτήν ήταν η πρώτη επαγγελματίας γυναίκα αρχιτέκτονας στην Ευρώπη
- Καιρός: Λιακάδα και παροδικές νεφώσεις σήμερα, Κυριακή
- Δασμοί Τραμπ: Το παζλ μετά την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ – Ποια σενάρια θέλει να αποφύγει η ΕΕ
- Νέα προειδοποίηση Τραμπ προς το Ιράν: Αν μας χτυπήσετε θα απαντήσουμε με δύναμη που δεν έχετε ξαναδεί
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.