ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το brand της πολιτικής απάτης το έχει κατοχυρώσει αμετάκλητα ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν πρόκειται να του το πάρει κανείς, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, απαντώντας στην κριτική που ασκεί η αξιωματική αντιπολίτευση με αφορμή τα όσα εγκωμιαστικά δηλώνει ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ για τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.
Η ανακοίνωση της ΝΔ
«Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας που έβαλαν τη λέξη colotumba, στο διεθνές πολιτικό λεξιλόγιο με όσα απίθανα υπόσχονταν και όσα έκαναν, τελικά έχουν το θράσος να μιλούν για πολιτική απάτη.
Τι να θυμίσουμε;
Το σκίσιμο των μνημονίων, την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, το «Πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης», τη «Σεισάχθεια», το αλήστου μνήμης δημοψήφισμα/παρωδία;.
Οι ίδιοι μπορεί να θέλουν να τα ξεχάσουν, οι πολίτες όμως δεν ξεχνούν!
Όσον αφορά στη Συμφωνία των Πρεσπών, η ΝΔ ήταν κατηγορηματικά αντίθετη στην ψήφισή της. Είχε δώσει μάχη να μην υπογραφεί και εν συνεχεία να μην κυρωθεί.
Είχε προειδοποιήσει, όμως, ότι από τη στιγμή που θα κυρωθεί δεν μπορεί να αλλάξει, αφού η Ελλάδα είναι κράτος δικαίου και σέβεται διεθνείς, κυρωμένες, συμφωνίες.
Η Ελλαδα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στα Βαλκάνια και αυτό το ρόλο θα τον ενισχύσει με κινήσεις σε κάθε κατεύθυνση, σε πολιτικό, οικονομικό, πολιτιστικό επίπεδο. Και θα ενισχύσει με κάθε τρόπο το brand της Μακεδονίας μας.
Όσο για το brand της πολιτικής απάτης το έχει κατοχυρώσει αμετάκλητα ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν πρόκειται να του το πάρει κανείς.»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Υεμένη: Επίθεση με πυρά και drones σε ελληνόκτητο πλοίο – Σοβαρές ζημιές, σώο το πλήρωμα
- Καύσωνας: Τηλεργασία και παύση εργασιών σε εξωτερικούς χώρους προτείνει το Υπουργείο Εργασίας για την Δευτέρα 7/7
- Τέξας: Συνεχίζεται η τραγωδία με 59 νεκρούς από τις φονικές πλημμύρες – Αγωνία για 27 αγνοούμενα παιδιά στην κατασκήνωση
- BRICS: Ζητούν την ρύθμιση και δίκαιη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης – Στο στόχαστρο η συλλογή δεδομένων από τις Big Tech
