ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
H αθόρυβη μάχη της ΕΡΤ, γιατί συγκρούονται Βαξεβάνης – ΕφΣυν, τι αλλάζει στον Σκάι, το unfollow της Μενεγάκη και ποιος θα πάρει το ATTICA TV;
Σφοδρή επίθεση κατά της εφημερίδα Documento εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, κατηγορώντας την για χυδαία εκστρατεία λάσπης.
Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από την οδό Πειραιώς αναφέρονται τα εξής:
«Την ώρα της εθνικής κρίσης το Documento και ο άλλοτε σύμβουλος στρατηγικής του κ. Τσίπρα Καρανίκας μαζί με κουκουλοφόρους του πληκτρολογίου πρωτοστατούν σε μια χυδαία εκστρατεία λάσπης ότι δήθεν ο πρωθυπουργός δεν βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου και ότι είναι κάπου κρυμμένος.
» Αν ποτέ η τουρκική μονταζιέρα χρειαστεί προσωπικό, είμαστε σίγουροι ότι θα τους προσλάβουν».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πλεύρης στο Politico: Έως το 2027 ο πρώτος κόμβος επιστροφών μεταναστών σε τρίτη χώρα
- Διπλή αγωνιστική στη Euroleague και πρεμιέρα στο EuroCup με αμέτρητες αγορές και «20 & Κάρφωσες»* από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
- Ανδρουλάκης: Η πολιτική της κυβέρνησης γεννά ιδιωτικές κλινικές
- Συγκλονισμένη η Τουρκία με το σκάνδαλο των $18 δισ. – Στο επίκεντρο και ο ανιψιός του Ερντογάν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.