• Πολιτική

    ΝΔ: Ιδού τα ντοκουμέντα που δείχνουν ότι πυρομαχικά του Παπαδόπουλου βρέθηκαν στην κατοχή τζιχαντιστών

    • NewsRoom
    Νεα δημοκρατία ΝΔ


    Νέα στοιχεία για την πώληση στρατιωτικού εξοπλισμού στη Σαουδική Αραβία παρουσίασε η Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με τα οποία η εταιρεία του φερόμενου ως μεσάζοντα Βασίλη Παπαδόπουλου είχε καταγραφεί στο ευρωπαϊκό σύστημα επιτήρησης πιθανού λαθρεμπορίου όπλων.

    Από τα οποία προκύπτει ότι σφαίρες της «Ολυμπιακής Βιομηχανίας ΑΕ», εταιρείας του Βασίλειου Παπαδόπουλου με έδρα την Αξιούπολη Κιλκίς, βρέθηκαν στη Ράκκα της Συρίας, τη θεωρούμενη σαν πρωτεύουσα των τζιχαντιστών.

    ΝΔ: Τα ντοκουμέντα που δείχνουν ότι πυρομαχικά του Παπαδόπουλου βρέθηκαν στην κατοχή τζιχαντιστών

    «Ο κ. Παπαδόπουλος είναι ο μοναδικός Έλληνας όπλα του οποίου βρέθηκαν στον ISIS. Καταγράφεται στο σύστημα αντιμετώπισης λαθρεμπορίου όπλων ως κατασκευαστής σφαιρών που κατέληξαν στη Ράκκα. Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις τον βρίσκεις από κάτω. Ήλεγξε ή όχι η κυβέρνηση τη δραστηριότητα του κ. Παπαδόπουλου; Ζητάμε από τους υπουργούς Άμυνας και Εξωτερικών να προσέλθουν στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας. Ζητάμε την άμεση σύγκληση της επιτροπής», τόνισε η εκπρόσωπος της ΝΔ Μαρία Σπυράκη.

    Η εκπρόσωπος της ΝΔ έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία τα οποία επιβεβαιώνουν ότι στρατιωτικό υλικό της εταιρείας του Βασίλειου Παπαδόπουλου έφτασε στις αποθήκες πυρομαχικών των τζιχαντιστών του ISIS. Το ζήτημα Καμμένου «δεν πρόκειται να κλείσει μέχρι να διαλευκανθεί ως το τέλος», επισημαίνεται χαρακτηριστικά από στελέχη της ΝΔ.

    Η κυρία Σπυράκη μάλιστα ζήτησε την άμεση σύγκληση της επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας να δώσουν οι απαραίτητες απαντήσεις, όπως είπε χαρακτηριστικά.



    ΣΧΟΛΙΑ