• Πολιτική

    ΝΔ: Οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ήταν από τους λίγους που δεν καταδίκασαν τον Μαδούρο

    • NewsRoom


    Επίθεση στους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι για μια ακόμα φορά αποφάσισαν να διαφοροποιηθούν από τη μεγάλη πλειοψηφία του ευρωκοινοβουλίου και να μην καταδικάσουν την κυβέρνηση του Ν. Μαδούρο στη Βενεζουέλα, η οποία απαγόρευσε τη συμμετοχή της αντιπολίτευσης στις εκλογές, εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία.

    “Οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ήταν στους ελάχιστους που δεν καταδίκασαν τον δικτάτορα Μαδούρο”, αναφέρει σε δήλωση της η Νέα Δημοκρατία. “Το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων του δημοκρατικού τόξου στο ευρωκοινοβούλιο έστειλε ηχηρό μήνυμα καταδίκης του καθεστώτος Μαδούρο το οποίο απαγόρευσε τη συμμετοχή της αντιπολίτευσης στις εκλογές που προκήρυξε”.

    “Η βάναυση καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η εξαθλίωση ενός ολόκληρου λαού και η απροσχημάτιστη εγκαθίδρυση δικτατορίας από το καθεστώς Μαδούρο ουδόλως φαίνεται να ανησυχούν την Κυβέρνηση του κ. Τσίπρα”, τονίζει η ΝΔ και προσθέτει:

    “Η μόνη εξήγηση που υπάρχει για την απαράδεκτη στάση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι στις επαφές που είχε στη Βενεζουέλα ο κ. Παππάς προφανώς πείσθηκε για τις… δημοκρατικές αρετές του δικτάτορα”.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μητσοτάκης: «Θα γκρεμίσω το κομματικό κράτος του ΣΥΡΙΖΑ»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΝΔ: Ο πρωθυπουργός χρειάζεται τα ΜΑΤ να τον προστατεύουν και αυτό δεν είναι fake news



    ΣΧΟΛΙΑ