• Πολιτική

    ΝΔ για το δημοσίευμα της FAZ: «Ο Τσίπρας έχει το θράσος να μας ζητάει και τα ρέστα»

    Κυριάκος Μητσοτάκης


    Απάντηση στα σχόλια των κυβερνητικών πηγών για το δημοσίευμα της FAZ που κάνει αναφορά στον Κυριάκο Μητσοτάκη δίνει η αξιωματική αντιπολίτευση.

    «Είναι απολύτως ψευδές από την πρώτη ως την τελευταία του λέξη. Εν αντιθέσει με τον Αλ. Τσίπρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλά την ίδια ακριβώς γλώσσα και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό: Όπως ακριβώς η ΝΔ έθεσε προ των ευθυνών της την κυβέρνηση με την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε, το ίδιο ακριβώς θα πράξει καταψηφίζοντας τη συμφωνία, όταν οι κ. Τσίπρας και Καμμένος τη φέρουν προς επικύρωση στη Βουλή», σχολιάζει χαρακτηριστικά το γραφείο Τύπου της  ΝΔ.

    Παράλληλα, εξαπολύει επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος, όπως σημειώνει, χαμογελούσε ακούγοντας τον κ. Ζάεφ να μιλά μπροστά του για Μακεδόνες, εννοώντας τους συμπατριώτες του:

    «Δεν μας εκπλήσσει το θράσος του κ. Τσίπρα να ζητάει και τα ρέστα από τη Νέα Δημοκρατία για την εθνικά επιζήμια συμφωνία που υπέγραψε. Ούτε το γεγονός ότι χαμογελούσε, ακούγοντας τον κ. Ζάεφ να μιλά μπροστά του για Μακεδόνες, εννοώντας τους συμπατριώτες του. Μακεδονική εθνότητα και γλώσσα καμία προηγούμενη κυβέρνηση δεν είχε αποδεχθεί και οι 153 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ φέρουν ακέραιη την ευθύνη για τη συμφωνία των Πρεσπών που ήδη παράγει τετελεσμένα».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μαξίμου: «Τσάμπα μάγκας ο Μητσοτάκης»;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: FAZ: Ιστορική συμφωνία στις Πρέσπες

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Υπέρ της συμφωνίας Τσίπρα-Ζάεφ ο Τζ. Σόρος – «Ευκαιρία να σταθεροποιηθεί η Ευρώπη»



    ΣΧΟΛΙΑ