• Πολιτική

    ΝΔ για τις καρατομήσεις στην ΕΡΤ: Φυσιολογικό για το σουρεαλιστικό σύμπαν του ΣΥΡΙΖΑ

    • NewsRoom
    michelle

    Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου


    Επίθεση στην Κυβέρνηση εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία μετά την αιφνιδιαστική απόφαση του υφυπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Λ. Κρέτσου να ζητήσει την καρατόμηση της διοίκησης της ΕΡΤ, μία μέρα μετά την «μυστική» συνάντηση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

    Η Τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών, κυρία Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, καυτηριάζει την παρέμβαση τυο κυβερνώντος κόμματος στη δημόσια τηλεόραση, υπενθυμίζοντας ταυτόχρονα πως μέχρι χθες, με δηλώσεις τους οι κκ. Παππάς και Κρέτσος υποστήριζαν πως όλα βαίνουν καλώς στην ΕΡΤ.

    Αναλυτικά η δήλωση της κ. Ασημακοπούλου:

    «Μέχρι χθες, το δίδυμο Παππάς και Κρέτσος απαντούσαν εν χορώ πως “όλα βαίνουν καλώς στην ΕΡΤ” αδιαφορώντας για τις καταγγελίες των στελεχών της δημόσιας τηλεόρασης, της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, αλλά ακόμα και των ίδιων των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

    Και σήμερα, ξαφνικά, αποφάσισαν να ξηλώσουν σύσσωμη την ηγεσία της ΕΡΤ καθώς η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ που συνεδρίασε χθες επί του θέματος, είχε άλλη άποψη από τους κ. Παππά και Κρέτσο.

    Το να λαμβάνει το κόμμα αποφάσεις για την δημόσια τηλεόραση θεωρείται προφανώς φυσιολογικό στο σουρεαλιστικό σύμπαν του ΣΥΡΙΖΑ. Η μόνη απορία που έχουμε είναι γιατί δεν εκπέμπεται ακόμη το πρόγραμμα της ΕΡΤ απευθείας από την Κουμουνδούρου».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ραγδαίες εξελίξεις στην ΕΡΤ: Ξηλώνει τη διοίκηση ο Κρέτσος

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρόεδρος ΕΡΤ: Πέρασε «γενεές 14» την προηγούμενη διοίκηση – «Βρήκα το γραφείο μου κλειδωμένο»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Παππάς: Στην καλύτερή της φάση η ΕΡΤ! Ούτε λέξη για τις καταγγελίες, «στήριγμα» στις τηλεθεάσεις του ποδοσφαίρου!



    ΣΧΟΛΙΑ