• Πολιτική

    ΝΔ για Novartis: Έθεσαν στο αρχείο την καταγγελία Αγγελή πριν καν διερευνυθεί

    Εκλογές ΝΔ: Κρίσιμο τεστ για τη νέα φυσιογνωμία της παράταξης


    Αυξάνει την πίεση στην κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία με αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση Novartis. Το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπόλίτευσης, το οποίο ζητούσε απαντήσεις από την κυβέρνηση για το αν η Ελένη Τουλουπάκη ελέγχεται για τους χειρισμούς της, επανήλθε την Κυριακή με αφορμή την εξέλιξη γύρω από την αναφορά Αγγελή, η οποία τέθηκε στο αρχείο.

    «Η Ν.Δ. κάλεσε χθες την κυβέρνηση να απαντήσει αν η κ. Τουλουπάκη που χειρίζεται την υπόθεση της Novartis ελέγχεται για τους χειρισμούς της, ύστερα από καταγγελία του προϊσταμένου της Εισαγγελέα κ. Αγγελή. Αντί απάντησης, αργά χθες τη νύχτα, η κυβέρνηση έκανε γνωστό μέσω του Α.Π.Ε. ότι η καταγγελία του κ. Αγγελή τέθηκε στο αρχείο, πριν καν διερευνηθεί», αναφέρει το γραφείο Τύπου της ΝΔ.

    «Ας καταλάβουν επιτέλους στο Μαξίμου ότι οι μεθοδεύσεις τους δεν μπορούν πια να κρυφτούν όσο κι αν επιχειρούν να τις συγκαλύψουν. Η σκευωρία που έστησαν ακόμη και κατά δύο πρώην πρωθυπουργών θα αποκαλυφθεί με κάθε λεπτομέρεια και όσοι τη σχεδίασαν θα λογοδοτήσουν», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στο αρχείο η αναφορά Αγγελή κατά Τουλουπάκη για την υπόθεση Novartis



    ΣΧΟΛΙΑ