ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
“Φθηνές πρακτικές και συκοφαντίες” καταλογίζουν στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ πηγές της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή τη νέα ανάρτηση του κ. Κασσελάκη για μαύρο χρήμα.
“Αντί να εκτοξεύει λάσπες και ύβρεις κατά της Νέας Δημοκρατίας τον καλούμε να αποκαλύψει “ποιο σύστημα μαύρου χρήματος θέλει να σπάσει ακόμη κι αν χρειαστεί να πέσει μαζί του”, όπως ο ίδιος δήλωσε. Αυτό που υπαινίχθηκε ότι υπήρχε στον ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα παραδέχθηκε ακόμα και ο βουλευτής του κ. Ευάγγελος Αποστολάκης;”, σχολιάζουν “γαλάζιες” πηγές.
Διαβάστε επίσης:
Alpha Services and Holdings: Επίσημο μέλος του Οικουμενικού Συμφώνου των Ηνωμένων Εθνών (UNGC)
Θεσσαλονίκη: Απαγόρευση συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας κατά του EuroPride το ερχόμενο Σάββατο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δωρεά για τους γιατρούς στα νησιά από τον Στ. Χατζηιωάννου: Το παρασκήνιο, πώς ο Ά. Γεωργιάδης «κλείδωσε» τη συμφωνία
- Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Επιπτώσεις και Στρατηγικές Επιλογές για την Ελλάδα
- Η… μίρλα για την Κύπρο, οι πύραυλοι AMRAAM για τις «Οχιές», τα ραντεβού του Πιέρ, η μάζωξη στο Αρσάκειο και τα γενέθλια του ΚΜ
- Τράπεζα Κύπρου: Εξαγορές σε 3 κλάδους, προανήγγειλε ο Πανίκος Νικολάου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.