• Πολιτική

    ΝΔ για φωτογραφίες Τσίπρα σε σκάφος: Η ξεδιάντροπη υποκρισία δεν έχει προηγούμενο

    Εκλογές ΝΔ: Κρίσιμο τεστ για τη νέα φυσιογνωμία της παράταξης


    Σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία σχετικά με τις φωτογραφίες που εμφανίζουν τον πρωθυπουργό να κάνει διακοπές σε πολυτελή θαλαμηγό, λίγες μέρες μετά την ανείπωτη τραγωδία στο Μάτι.

    Συγκεκριμένα το κόμμα της Πειραιώς κάνει λόγο για «ξεδιάντροπη υποκρισία» του πρωθυπουργού «που παριστάνει ότι πολεμά τις ελίτ και κάνει δωρεάν διακοπές με τα κότερά της»

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ

    Η ΝΔ απέφυγε να τοποθετηθεί για τις μυστικές διακοπές του Αλ. Τσίπρα αναμένοντας από τον πρωθυπουργό να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις φωτογραφίες που τον εμφάνιζαν κρυπτόμενο σε μια υπερπολυτελή θαλαμηγό λίγες μέρες μετά την εθνική τραγωδία στο Μάτι. Η επιβεβαίωσή τους ήρθε τελικά από την ιδιοκτήτρια του πολυτελούς σκάφους κ. Κατερίνα Παναγοπούλου η οποία αποκάλυψε ότι ο εκλιπών σύζυγός της του το δάνεισε μυστικά (!) για να ξεκουραστεί από την εθνική τραγωδία.

    Ο ηγέτης της πρώτης φοράς Αριστερά το τερμάτισε. Η ξεδιάντροπη υποκρισία του κ. Τσίπρα που παριστάνει ότι πολεμά τις ελίτ και κάνει δωρεάν διακοπές με τα κότερά της δεν έχει προηγούμενο. Τον παραδίδουμε στη χλεύη του ελληνικού λαού.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κατερίνα Παναγοπούλου: Ο Τσίπρας έκανε διακοπές στο σκάφος μας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μητσοτάκης για Πολάκη: «Τι σχέση έχει η κρητική λεβεντιά με έναν θρασύδειλο πολιτικό τραμπούκο;»



    ΣΧΟΛΙΑ