ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για απόπειρα εργαλειοποίησης του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών, με σκοπό να «αποφύγει τα πολιτικά του αδιέξοδα» κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή την πρόθεση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να καταθέσει αίτημα για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για το δυστύχημα των Τεμπών.
Συγκεκριμένα, κύκλοι του κυβερνώντος κόμματος τονίζουν ότι «για μία ακόμα φορά ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να αποκομίσει μικροκομματικά οφέλη από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, το οποίο ερευνάται από τη Δικαιοσύνη» σημειώνοντας πως «είναι σαφές ότι και η νέα απόπειρα εργαλειοποίησης της υπόθεσης, που χρησιμοποιείται ως ”πυροτέχνημα” από την αξιωματική αντιπολίτευση για να αποφύγει τα πολιτικά της αδιέξοδα, στερείται κάθε νομικής και ουσιαστικής βάσης».
Οι ίδιες πηγές τονίζουν, πάντως, ότι «θα απαντήσουμε αναλυτικά, όταν θα υπάρξει επίσημο αίτημα» και σημειώνουν: «Δεν μπορούμε, όμως, να μην σχολιάσουμε το γεγονός ότι για πρώτη φορά στα 50 χρόνια της σύγχρονης Ελληνικής Δημοκρατίας, βλέπουμε έναν πολιτικό, που έχει καταδικασθεί αμετάκλητα και με ομόφωνη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου για αδίκημα ιδιαίτερης ηθικής απαξίας, να δηλώνει ότι θα καταθέσει αίτημα για σύσταση προανακριτικής επιτροπής».
Διαβάστε επίσης:
ΟΑΣΘ: Ποιο μέτρο οδήγησε στην αύξηση των εσόδων κατά 30% τον Σεπτέμβριο
Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Α.Θ.Ε.
Diddy: Συνέχεια στο σκάνδαλο και νέες πληροφορίες από κατασχέσεις αντικειμένων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι αναλυτές διχάζονται για τις τράπεζες μετά τη «σκληρή εβδομάδα» – Ευκαιρία ή παγίδα οι νέες τιμές
- Λωρίδα της Γάζας: Ανοίγει ξανά τη Δευτέρα το συνοριακό πέρασμα στη Ράφα
- Premier League: Ο Μαρινάκης απέλυσε τον Ποστέκογλου από τη Νότιγχαμ Φόρεστ
- ΕΛΑΣ: Συνελήφθη ο πρόεδρος του Ατρομήτου Βασίλης Μπέτσης – Βρέθηκαν αποθηκευμένα στο γήπεδο φωτοβολίδες, κοντάρια και κράνη
