ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Χαρδαλιάς: 12 βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί – €24 εκ. για δομές προσχολικής αγωγής σε 12 δήμους
Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση αλλά και έναν τραυματισμό προκάλεσε η έντονη βροχόπτωση που έπληξε την Αττική.
Πολλές περιοχές στα νότια προάστια βυθίστηκαν στο σκοτάδι. Το μπλακ άουτ οφείλεται σε προβλήματα στις γραμμές μεταφοράς στους πρόποδες του Υμηττού, που έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας και επηρεάζουν οικοδομικά τετράγωνα σε Βούλα, Γλυφάδα, Άνω Γλυφάδα, Βουλιαγμένη και Υμηττό.
Την ίδια ώρα, ένα άτομο τραυματίστηκε ελαφρά, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την πρόσκρουση αστικού λεωφορείου σε κολόνα ηλεκτροφωτισμού, στην Κόνωνος, στον Πειραιά.
Από την πρόσκρουση η κολώνα έπεσε πάνω στα καλώδια του τρόλεϊ.
Επιτόπου βρίσκεται η τροχαία Πειραιά, αλλά και συνεργεία για την μετακίνηση του οχήματος και της κολόνας με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί κυκλοφοριακό πρόβλημα στην ευρύτερη περιοχή.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μια θεά μέσα στο χώμα – Μαρμάρινη κεφαλή Εστίας από την αρχαία Μητρόπολη
- Επίδομα Παιδιού Α21: Νωρίτερα η πληρωμή της 6ης δόσης πριν τα Χριστούγεννα
- Αγροτικά μπλόκα: Διχασμένοι οι αγρότες μπροστά στα μέτρα της κυβέρνησης – Όλα κρίνονται αύριο στην πανελλαδική σύσκεψη στις Σέρρες
- Προς ρεκόρ πωλήσεων τα Sephora στην Ελλάδα – Τα «χρυσά» μερίσματα στη μητρική