Η Μπέτυ Μπαζιάνα και η Μαρέβα Μητσοτάκη, παραβρέθηκαν χθες το βράδυ σε δείπνο του Προέδρου της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο προς τιμήν του Ισραηλινού Προέδρου Ρεουβέν Ριβλίν.
Οι δυο κυρίες παρότι δεν συναντούνται αρκετά συχνά, ταυτίστηκαν χρωματικά, επιλέγοντας μαύρους τόνους στο ντύσιμο τους.
Η σύντροφος του Πρωθυπουργού προτίμησε ένα μαύρο βελούδινο εφαρμοστό φόρεμα με τρουα καρ μανίκι, διακριτικά κοσμήματα και κρατούσε ένα μαύρο clutch.
Παράλληλα η σύζυγος του Προέδρου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης επέλεξε ένα σκούρο σύνολο, φορώντας ένα μαύρο κιμονό και κρατώντας τσάντα με χαρακτηριστικό φαρδύ λουρί!Πάντως αμφότερες για την περίσταση, υπήρξαν απόλυτα κομψές!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γάζα: ΗΠΑ και Ισραήλ κοντά σε συμφωνία για νέα διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας εκτός ελέγχου της Χαμάς
- Champagne de Lossy: H ιστορική σαμπάνια του 1862 αναβιώνει εν μέσω δασμών και ύφεσης
- ΗΠΑ: «Πράσινο φως» για πώληση 1.000 πυραύλων στη Σαουδική Αραβία έναντι 3,5 δισ. δολαρίων – Λίγο πριν την επίσκεψη Τραμπ
- Πόλεμος στην Ουκρανία: Οι ρωσικές δυνάμεις εξαπέλυσαν 183 drones και δύο πυραύλους, λέει ο ουκρανικός στρατός
