ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με τον γιο του Κωνσταντίνο και την κόρη του Δάφνη ψήφισε το πρωί της Κυριακής ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο 7ο δημοτικό σχολείο Κηφισιάς.
Ο γιος του Κωνσταντίνος, καθυστέρησε μέχρι να ολοκληρώσει τη διαδικασία στο παραβάν και ο Κυριάκος Μητσοτάκης αστειεύτηκε μαζί του.
«Ελπίζω να σκέφτεται μόνο ποιους σταυρούς θα βάλει», σχολίασε χαριτολογώντας ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.
Δείτε το απόσπασμα στο 3:52:
Διαβάστε επίσης:
Εκλογές 2023: Ο χάρτης των αποτελεσμάτων
Εκλογές 2023: Όλες οι εξελίξεις
Ψήφισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης – «Σήμερα ψηφίζουμε για το μέλλον μας»
Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Οι τρυφερές ευχές της Μαρέβας για τη γιορτή του
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πύργος: Σοκάρουν τα ευρύματα για την κακοποίηση του βρέφους – Το βασάνιζαν από τον Φεβρουάριο
- Παύλος Ντε Γκρες – Μαρί Σαντάλ: Πασχαλινή απόδραση στις Μπαχάμες – Φωτογραφίες από το εξοχικό τους
- Σταθεροποίηση στις τιμές ρεύματος στην Ελλάδα – Eπανεκκίνηση της παραγωγής πετρελαίου στον Πρίνο
- Διαπραγματεύσεις ΗΠΑ-Ιράν με το… όπλο παραπόδα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.