Πολιτική

Μητσοτάκης: Ταξίδι-αστραπή στην Θεσσαλονίκη λίγο πριν από την ΔΕΘ

  • NewsRoom

Κυριάκος Μητσοτάκης, πρωθυπουργός


Ολιγόωρη επίσκεψη στην Θεσσαλονίκη πραγματοποιεί σήμερα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την οποία θα έχει επαφές με παραγωγικούς φορείς της πόλης. Εξάλλου, το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Σεπτεμβρίου ο κ. Μητσοτάκης θα βρεθεί και πάλι στην συμπρωτεύουσα για τα εγκαίνια της ΔΕΘ.

Σήμερα το πρωί θα έχει σύσκεψη με παραγωγικούς φορείς της πόλης, στην οποία θα συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, Επιμελητήρια της Δυτικής Μακεδονίας, Επιμελητήρια της Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και Επιμελητήρια της Κεντρικής Μακεδονίας.

Στη συνέχεια, ο κ. Μητσοτάκης, στις 12:15 μ.μ., θα έχει σύσκεψη με επιστημονικούς φορείς της πόλης, στην οποία θα συμμετέχουν εκπρόσωποι από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το Διεθνές Πανεπιστήμιο, το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο – Παράρτημα Κεντρικής Μακεδονίας, το Οικονομικό Επιμελητήριο – Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας, το Τεχνικό Επιμελητήριο – Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας, τον Ιατρικό Σύλλογο, τον Οδοντιατρικό Σύλλογο, τον Φαρμακευτικό Σύλλογο, τον Δικηγορικό Σύλλογο, τον Συμβολαιογραφικό Σύλλογο, τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος και το Τεχνολογικό Πάρκο Θεσσαλονίκης.

Το απόγευμα ο πρωθυπουργός θα επιστρέψει στην Αθήνα.


ΣΧΟΛΙΑ