• Πολιτική

    Μητσοτάκης: Συναντήθηκε με τον CEO της Reggeborgh, Χένρι Χόλτερμαν

    • NewsRoom

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον CEO της Reggeborgh, Χένρι Χόλτερμαν


    Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη είχε σήμερα ο Χένρι Χόλτερμαν, CEO του ολλανδικού ομίλου Reggeborgh, βασικός μέτοχος με ποσοστό γύρω στο 30% στην Ελλάκτωρ.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, με τους δύο άνδρες να συζητούν για τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας και ειδικότερα για τις δυνατότητες κλάδων αιχμής, όπως η ενέργεια και οι κατασκευές όπου δραστηριοποιείται η Ελλάκτωρ.

    Κατά καιρούς ο κ. Χόλτερμαν έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και για άλλες επενδύσεις, μεταξύ άλλων και για τον τραπεζικό τομέα.

    Σε ανακοίνωση της η Reggeborgh αναφέρει: 

    Σήμερα, Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021, έγινε δεκτός από τον Πρωθυπουργό της Χώρας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη ο CEO της Reggeborgh Invest B.V. κ. Χένρι Χόλτερμαν.
    Θέματα της συζήτησης ήταν οι νέες επενδυτικές ευκαιρίες που ανοίγονται στην Ελλάδα, και στις οποίες ο Όμιλος Reggeborgh δηλώνει παρών.
    Είναι πλήρως αντίθετα με την πραγματικότητα και ανάξια σοβαρού σχολιασμού μεμονωμένα διαδικτυακά σχόλια περί συζήτησης θεμάτων της εταιρικής μειοψηφίας του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ.

    Διαβάστε ακόμη:



    ΣΧΟΛΙΑ