• Πολιτική

    Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Είστε προσωπικά υπεύθυνος για την ασφάλεια των «Παραιτηθείτε» στο Σύνταγμα

    • NewsRoom


    Μετά την ομοβροντία κυβερνητικών στελεχών κατά του κινήματος «Παραιτηθείτε», ο Κυριάκος Μητσοτάκης πέρασε στην αντεπίθεση καθιστώντας μάλιστα προσωπικά υπεύθυνο για την ασφάλεια των διαδηλωτών στο Σύνταγμα τον ίδιο τον Πρωθυπουργό.

     

    «Αυτοί που στοχοποιούσαν όσους δεν διαδήλωναν μέχρι σήμερα, στοχοποιούν όσους διαδηλώνουν» ανέφερε χαρακτηριστικά από το βήμα της Βουλής  ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας για να προσθέσει στον ίδιο υψηλό τόνο: «Η δημοκρατία δεν κινδυνεύει από πολίτες που διαδηλώνουν ειρηνικά χωρίς να είναι κατ’ επάγγελμα διαδηλωτές, κινδυνεύουν από όσους χρησιμοποίησαν την οργή των πολιτών για τις πολιτικές τους καριέρες, οσους έκαναν το λαϊκισμό τέχνη και τη χυδαιότητα καθημερινή πρακτική».

    Με αφορμή, μάλιστα, ανάρτηση σε γνωστό ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου, στηνη οποία περιελάμβανε κάλεσμα σε αντισυγκέντρωση κατά των «Παραιτηθείτε», ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατέστησε προσωπικά υπεύθυνο τον Αλέξη Τσίπρα για την ασφάλεια των πολιτών που θα διαδηλώσουν στο Σύνταγμα κατά της κυβέρνησης.

    «Όσο και αν ο Πολάκης είνα ο πιο ανίδεος που πέρασε ποτέ από τα υπουργικά έδρανα δεν θα πούμε ποτέ “καλα του έκαναν”. Δεν θα επιτρέψουμε τα προβλήματα να λύνονται με γιαούρτια και κλωτσιές», πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης και επανέφερε στο τραπέζι τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών λέγοντας πως «οι εκλογές είναι ένα άλλος μηχανισμός αποσυμπιεσης της κοινωνίας». «Όσο κι αν πιστεύετε ότι θα αργήσουν, θα έρθουν πολύ πιο γρήγροα από ό,τι φαντάζεστε», είπε απευθυνόμενος στους κυβερνητικούς βουλευτές.

    Διαβάστε ακόμη:

    http://www.mononews.gr/tha-pane-sintagma-osi-idioktites-spition-psifisan-siriza-gia-na-apofigoun-ton-enfia/53555



    ΣΧΟΛΙΑ