ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Δεν θα κάνουν κουμάντο οι διακινητές για το ποιος μπαίνει στην Ελλάδα», είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνομιλώντας με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Τασούλα, το πρωί της Δευτέρας στο Προεδρικό Μέγαρο.
Συγκεκριμένα ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε προς τον κ. Τασούλα πως πλοία του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού βρίσκονται προληπτικά έξω από τα χωρικά ύδατα της Λιβύης, ελέγχοντας για ροές παράνομων μεταναστών και τον ενημέρωσε πως θα θέσει το ζήτημα και στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ.
Σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε πως είναι έντονος ο προβληματισμός της κυβέρνησης, προσθέτοντας πως «καλούμε τα εμπλεκόμενα μέρη να επιστρέψουν σε τραπέζι διαπραγματεύσεων».
Τέλος, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στην επίθεση σε ελληνορθόδοξο Ναό στη Δαμασκό της Συρίας εκφράζοντας τον αποτροπιασμό και την οργή του. «Καλώ τη νέα κυβέρνησης της Συρίας να μεριμνήσει έμπρακτα για προστασία όλων των θρησκευτικών κοινοτήτων», ανέφερε προς τον ΠτΔ.
Διαβάστε επίσης
Eπιβατική κίνηση: Πάνω από 21,5 εκατ. τουρίστες στα ελληνικά αεροδρόμια το α΄ πεντάμηνο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Riviera Tower στην κορυφή – Αυτά είναι τα ψηλότερα κτίρια της Αθήνας
- Ζάκυνθος: Στρατηγική επένδυση 100 εκατομμυρίων από την οικογένεια Ξένου
- Αθηναϊκή Ζυθοποιία: Μοντέλο Αργεντινής στην Ελλάδα για να γυρίσει η αγορά
- Ντόναλντ Τραμπ: Ανακοίνωσε πλήρη κατάπαυση του πυρός ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – «Προς το παρόν δεν υπάρχει συμφωνία», λέει ο Ιρανός ΥΠΕΞ
