ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μητσοτάκης: «Πριν να δούμε αν μας το φέρει ο Ακύλας, δείτε τα 10 μέτρα που έχουμε φέρει εμείς για τους εργαζόμενους»
Όπως εξήγησε μερικά από αυτά είναι η μέριμνα για τα αδέσποτα ζώα, η ενίσχυση της υιοθεσίας, η προστασία από κακοποίηση, διασφάλιση της ευζωίας τους.
“Είναι καιρός η Ελλάδα να κάνει γενναία βήματα μπροστά στην προστασία των μικρών μας φίλων” τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το νομοσχέδιο για τα ζώα συντροφιάς το οποίο τίθεται σήμερα σε διαβούλευση.
Όπως εξήγησε μερικά από αυτά είναι η μέριμνα για τα αδέσποτα ζώα, η ενίσχυση της υιοθεσίας, η προστασία από κακοποίηση, διασφάλιση της ευζωίας τους.
“Αυτοί είναι μερικοί από τους πολλούς στόχους του νέου Ν/Σ για τα ζώα συντροφιάς.”, κατέληξε.
Είναι καιρός η Ελλάδα να κάνει γενναία βήματα μπροστά στην προστασία των μικρών μας φίλων: μέριμνα για τα αδέσποτα ζώα, ενίσχυση της υιοθεσίας, προστασία από κακοποίηση, διασφάλιση της ευζωίας τους. Αυτοί είναι μερικοί από τους πολλούς στόχους του νέου Ν/Σ για τα ζώα συντροφιάς. pic.twitter.com/dY2908qEaJ
— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) May 7, 2021
Διαβάστε επίσης
Nομοσχέδιο για τα ζώα συντροφιάς: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εκπνέει η προθεσμία για τον Κοινωνικό Τουρισμό 2026 – Μέχρι τα μεσάνυχτα οι αιτήσεις
- Σε διαρκή επιφυλακή η ΕΚΤ για τον πληθωρισμό – Στο τραπέζι νέες αυξήσεις επιτοκίων, λέει ο Όλι Ρεν
- Γερμανική οικονομία: Απώλειες έως και 15 δις από τους νέους δασμούς Τραμπ στα αυτοκίνητα
- ΕΛ.ΑΣ.: Επτά νεκροί σε 461 τροχαία στην Αττική τον Απρίλιο – Στους 527 οι τραυματίες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.