• Πολιτική

    Μητσοτάκης: Καθαρή λύση – Να παραιτηθεί ο Τσίπρας και να προκηρύξει εκλογές

    • NewsRoom

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης


    Εκλογές άμεσα ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τη δημοσιοποίηση της εκτίμηση της εκλογικού αποτελέσματος που δίνει προβάδισμα 9 ποσοστιαίων μονάδων στην Νέα Δημοκρατία.

    Ο κ. Μητσοτάκης μιλώντας από τα γραφεία στην Πειραιώς τόνισε: «Αυτή η αλλαγή, για την οποία μίλησα καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ήδη ξεκίνησε. Για ισχυρή Ελλάδα σε μια Ευρώπη που αλλάζει. Είμαι εδώ για να ενώσουμε όλους τους Έλληνες και να βάλουμε την πατρίδα σε μια νέα πιο αισιόδοξη εποχή. Το αποτέλεσμα σηματοδοτεί μια ισχυρή αποδοκιμασία της σημερινής κυβέρνησης. Ο λαός έχει αποσύρει την εμπιστοσύνη του από την κυβερνητική πλειοψηφία.

    «Η Ελλάδα έχει ανάγκη» πρόσθεσε «από μια κυβέρνηση με νωπή την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού. Ο πρωθυπουργός οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες του. Για το καλό του τόπου πρέπει να παραιτηθεί και η χώρα να οδηγηθεί σε εθνικές εκλογές το συντομότερο δυνατόν, αυτή είναι η μόνη καθαρή λύση. Η Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει άλλο» είπε ο κ. Μητσοτάκης.

    «Η Ελλάδα έχει ταλαιπωρηθεί πολύ» πρόσθεσε. «Δεν περιμένει πανηγύρια, αλλά σκληρή δουλειά. Στην καρδιά μου δεν υπάρχουν πολλοί, δεν υπάρχουν λίγοι. Υπάρχει μόνο η Ελλάδα, όλες οι Ελληνίδες, όλοι οι Έλληνες. Από αύριο ξεκινώ ένα καινούργιο αγώνα. Θα γυρίσω και πάλι ολόκληρη την Ελλάδα, για να πείσω όσο το δυνατόν περισσότερους Έλληνες ότι αξίζουμε την ευκαιρία. Για να κάνουμε μαζί πραγματικότητα την ελπίδα που γεννιέται σήμερα σε μία πορεία αναγέννησης της χώρας από την οποία κανείς δεν περισσεύει».

    Κλείνοντας τη δήλωσή του, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυρ. Μητσοτάκης ανέφερε: «Σας ευχαριστώ για τη στήριξη και εμπιστοσύνη σας. Σας υπόσχομαι ότι θα εργαστώ πολύ σκληρά για να σας την ανταποδώσω».



    ΣΧΟΛΙΑ