ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ανοίγει η συζήτηση για την Συνταγματική Αναθεώρηση – Ποια άρθρα θα αλλάξουν, ποιος θα αναλάβει πρόεδρος της Επιτροπής
Η χρήση μεταναστών ως γεωπολιτικά πιόνια θα αποτύχει ξανά, αναφέρει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτηση του στο Twitter στα αγγλικά, με αφορμή τις μεταναστευτικές ροές στη Λιθουανία από τη Λευκορωσία.
«Η χρήση των μεταναστών ως γεωπολιτικά πιόνια έχει αποτύχει στο παρελθόν και θα αποτύχει για άλλη μια φορά. Στεκόμαστε στο πλευρό της Λιθουανίας και καταδικάζουμε έντονα τη χρήση της παράνομης μετανάστευσης για την άσκηση πίεσης στην ΕΕ. Δεν θα μας εκφοβίσουν », αναφέρει στην ανάρτησή του, στα αγγλικά, ο πρωθυπουργός.
The use of migrants as geopolitical pawns has failed in the past and it will fail once again. We stand with #Lithuania and strongly condemn the use of illegal migration to exert pressure on the EU. We will not be intimidated.
— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) July 5, 2021
Διαβάστε επίσης
Μητσοτάκης: 5 εκατ. εμβολιασμένοι με τουλάχιστον 1 δόση – Συνεχίζουμε
Θεόδωρος Σκυλακάκης: Η Επιτροπή επιβεβαιώνει την υπέρβαση του στόχου του 37% για τις επιδοτήσεις πράσινης μετάβασης
Δένδιας: Βασική αρχή για την ενίσχυση των σχέσεων Ελλάδας-Ουκρανίας η αυστηρή προσήλωση στο Διεθνές Δίκαιο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βαλεντίνα Μπαρτολίνι: «Η φλόγα σε καλεί να σκεφτείς»
- Γιατί έφτασε κοντά στο… κραχ η μπασκετική Μονακό! Φεύγει ο ζάπλουτος Φεντορίτσεφ, παρεμβαίνει το Πριγκιπάτο
- Νευρικότητα στις αγορές πετρελαίου, καθώς ο Τραμπ «χτίζει» πολεμικό κλίμα εναντίον του Ιράν
- Από τον Νίξον στον Κάρτερ – και στον Τραμπ: Έρχεται η τρίτη κρίση του δολαρίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.