ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Βρετανία: Το δικαστήριο απέρριψε την προσφυγή Meta, TikTok και X στη δικαστική διαμάχη για τον νόμο περί διαδικτυακής ασφάλειας
Ανάρτηση για τους δικαιούχους των 150 ευρώ του youth pass, δηλαδή νέους που έχουν συμπληρώσει το 18ο και 19ο έτος της ηλικίας τους έκανε σήμερα Σάββατο στην πλατφόρμα του TikTok ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Σε αυτήν ο πρωθυπουργός ενημερώνει τους χρήστες ότι η πλατφόρμα για τις σχετικές αιτήσεις άνοιξε και πως το youth pass μπορεί να χρησιμοποιηθεί μεταξύ άλλων στον τουρισμό, τον πολιτισμό και στις μεταφορές.
«Ξέρω ότι είναι μια μικρή συμβολική κίνηση αλλά ταυτόχρονα εργαζόμαστε για καλύτερα σχολεία, καλύτερα πανεπιστήμια, για περισσότερες ευκαιρίες για καλές δουλειές» υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
@kyriakosmitsotakis_ Αν έχεις γεννηθεί το 2005 ή το 2006, έχεις 150 ευρώ! #youthopass ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis
Διαβάστε επίσης:
Τσουκαλάς: Να δώσει η κυβέρνηση νωρίτερα τη σύνταξη του Απριλίου
Ντόναλντ Τραμπ: Πώς ο ναρκισσισμός γίνεται πολιτική στρατηγική
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΟΗΕ: Ανανέωσε την αποστολή της UNSMIL στη Λιβύη – Αποχή της Ελλάδας και της Ρωσίας από τη ψηφοφορία
- ΗΠΑ: Απορρίφθηκε ξανά το αίτημα της κυβέρνησης Τραμπ να μην καταμετρηθούν 20.000 επιστολικές ψήφοι στην Καλιφόρνια
- Big Tech: Δεσμεύσεις άνω των 3 τρισ. δολαρίων στην κούρσα για την AI
- Wall Street: Intel και Amazon βούλιαξαν τον Nasdaq στο -2,8%, στη χειρότερη ημέρα από τον Ιούνιο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.