ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα ναυάγια του Σκάι και το Voice, οι εκρήξεις στον Alpha, τα καθρεφτάκια της Τάττι, η Πισπιρίγκου και ο Κοκκινόπουλος και το στοίχημα του Μελισσανίδη
O πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε το απόγευμα της Δευτέρας την ΕΡΤ όπου, μεταξύ άλλων, ενημερώθηκε για τις νέες ψηφιακές δυνατότητες του ERTNews και του Ertflix. Πλέον άτομα με προβλήματα όρασης και ακοής μπορούν να αποκτήσουν όσο το δυνατόν πιο άρτια πρόσβαση, κυρίως στο ειδησεογραφικό περιεχόμενο της ΕΡΤ.
Τον πρωθυπουργό υποδέχτηκαν ο πρόεδρος της ΕΡΤ Γιάννης Παπαδόπουλος και ο διευθύνων σύμβουλος Κώστας Παπαβασιλείου. Τον συνοδεύσαν ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, ο γενικός διευθυντής Τύπου και Ενημέρωσης Πάνος Αμυράς και ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του και επί χρόνια πολιτικός συντάκτης της δημόσιας τηλεόρασης, Γιώργος Ευθυμίου.
Παράλληλα, επισκέφτηκε την αίθουσα συσκέψεων της Διεύθυνσης Ενημέρωσης, όπου του παρουσιάστηκε το επόμενο κεφάλαιο στη λειτουργία της ΕΡΤ.
Επίσης, ο πρωθυπουργός συνομίλησε με εργαζόμενους, επισκέφτηκε και τα γραφεία του ΕΡΤΝews και ενημερώθηκε για τη λειτουργία του.
Διαβάστε επίσης:
Δημοσκόπηση Opinion Poll: Στο 30% ανέβηκε η ΝΔ, στο 16,5% έφτασε η Πλεύση, 7κομματική η Βουλή
ALCO: Στις 13,3 μονάδες το προβάδισμα ΝΔ από την Πλεύση, νέα πτώση για ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το «τρικ με τα τάνκερ»: Πώς ο Αριστοτέλης Ωνάσης κέρδισε το παιχνίδι των πετρελαίων
- Άδωνις Γεωργιάδης στο mononews για Τέμπη, Καρυστιανού, Σαμαρά, Τσίπρα και για την κατάσταση στα νοσοκομεία
- Το 3ο Συμπόσιο για μια νέα Ελευσίνα, επτανησιακή γιορτή στη σκιά της Ακρόπολης, το party της ART ATHINA 2025 και Breathe with Hope
- Απόβαση… στη Βρετανία: Το NBA Europe και τα 71 δισ. ευρώ που γράφουν ιστορία
