ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τη συμφωνία που επιτεύχθηκε κατά τις συνομιλίες μεταξύ ΗΠΑ και Ουκρανίας στη Σαουδική Αραβία, οι οποίες θα μπορούσαν να καταλήξουν σε ειρήνευση στην Ουκρανία, χαιρετίζει σε ανάρτησή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στο X.
Όπως επισημαίνει, τώρα πρέπει να ανταποκριθεί η Ρωσία.
Στην ανάρτησή του ο Έλληνας πρωθυπουργός γράφει: «Χαιρετίζω την πρόοδο που σημειώθηκε σήμερα στις συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας και την ανακοίνωση μιας προτεινόμενης εκεχειρίας. Πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα προς μια συνολική, δίκαιη και διαρκή ειρήνη για την Ουκρανία. Τώρα η Ρωσία πρέπει να ανταποκριθεί».
Διαβάστε επίσης
Κατέρρευσε η κυβέρνηση της Πορτογαλίας – Προς πρόωρες εκλογές η χώρα
Τραμπ: «Ελπίζω η Ρωσία να συμφωνήσει σε κατάπαυση πυρός»
Αρνητικές οι πρώτες αντιδράσεις από την Μόσχα για τη συμφωνία ΗΠΑ-Ουκρανίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΝΔ: Με το που ξεκίνησε η πλατφόρμα «posokanei» εμφανίστηκαν fake news για το κόστος της
- Σκέρτσος για το posokanei.gr: Ας αποφασίσει επιτέλους η αντιπολίτευση με ποιων τα συμφέροντα συντάσσεται
- Η Ιταλία τηρεί ουδέτερη στάση για τη Monte Paschi και ενδέχεται να πουλήσει το ποσοστό της μέσω placement μετοχών
- Ο Βανς προειδοποιεί τους Ισραηλινούς υπουργούς να μην επιτεθούν στη συμφωνία του Τραμπ με το Ιράν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.