ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί την Τρίτη 6 Ιανουαρίου στο Παρίσι, όπου θα συμμετάσχει στη συνάντηση ηγετών της Συμμαχίας των Προθύμων για την Ουκρανία που συγκαλεί ο Πρόεδρος της Γαλλίας Εμμανουέλ Μακρόν.
Όπως είχε επισημάνει ο Μακρόν, οι χώρες που συμμετέχουν στη «Συμμαχία των Προθύμων» θα συναντηθούν στο Παρίσι στις αρχές Ιανουαρίου με στόχο να καθορίσουν και να οριστικοποιήσουν τη συμβολή κάθε κράτους. Η πρωτοβουλία αυτή ακολούθησε επικοινωνία του Μακρόν, μαζί με άλλους Ευρωπαίους ηγέτες, με τον πρόεδρο της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, και τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ.
Διαβάστε επίσης:
ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση δεν έχει μακροπρόθεσμο σχέδιο για τον πρωτογενή τομέα
ΕΕ: Ευκαιρία για δημοκρατική μετάβαση στην Βενεζουέλα – Το μήνυμα για τη Γροιλανδία
Η Μόσχα προειδοποιεί τους πολίτες να μην ταξιδεύουν στη Βενεζουέλα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Όλγα Κεφαλογιάννη: Η αγκαλιά με τα παιδιά της στον Μυστρά, τι έγραψε για την αξία της οικογένειας
- Αδώνις Γεωργιάδης: Ο «αδικημένος» γιατρός από τη Νίκαια ήθελε απόδειξη ότι με κτύπησε, δείτε την γροθιά του
- Τραμπ: Αυξάνει στο 15% τους νέους δασμούς σε όλες τις εισαγωγές
- Χεζμπολάχ: Καλεί σε “αντίσταση” μετά τις τελευταίες επιθέσεις του Ισραήλ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.