• Πολιτική

    Μητσοτάκης: Από τις ρίζες μου αντλώ δύναμη

    • NewsRoom

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρώτη προεκλογική συγκέντρωση στα Χανιά


    «Aπό τις ρίζες μου, αντλώ πάντα δύναμη», τονίζει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος στην πρώτη συγκέντρωση της προεκλογικής του εκστρατείας στα Χανιά της Κρήτης.

    Ο πρωθυπουργός επέλεξε να ξεκινήσει την προεκλογική εκστρατεία που θα έχει κατάληξη την κάλπη της 21ης Μαϊου από την πατρογονική γη των Χανίων, με μια μεγάλη συγκέντρωση φίλων της Νέας Δημοκρατίας.

    Η ανάρτηση του πρωθυπουργού:

    «Δεν θα μπορούσα να αρχίσω την πορεία προς την 21η Μαΐου από άλλον τόπο, πέρα από τα Χανιά. Δεν θα με άφηνε ούτε η καρδιά, ούτε και το μυαλό μου.

    Από εδώ, από τις ρίζες μου, αντλώ πάντα δύναμη. Ο δικός σας ενθουσιασμός γίνεται το δικό μου κουράγιο. Και είναι η λεβεντιά της Κρήτης που με οπλίζει με αισιοδοξία, ώστε να κάνουμε καλύτερο το αύριο της δικής μας γενιάς και της επόμενης.

    Και θέλω να το επαναλάβω εδώ από τα Χανιά: Θα παραδώσω στην Κρήτη έναν υπερσύγχρονο αυτοκινητόδρομο. Τον ΒΟΑΚ εμείς τον σχεδιάσαμε, εμείς τον χρηματοδοτήσαμε, εμείς τον αρχίσαμε και εμείς θα τον τελειώσουμε!

    Αυτά τα τέσσερα χρόνια πετύχαμε πολλά, παρά τις μεγάλες δυσκολίες. Έχουμε όμως ακόμα πολλά να κάνουμε. Για μία Ελλάδα Παραγωγική και Κοινωνική. Ψηφιακή και Πράσινη. Δίκαιη και Ισχυρή. Για να προχωρήσουμε ακόμα πιο δυναμικά!».

     

    Διαβάστε επίσης:

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Τροχιά αυτοδυναμίας με 33,8% στην εκτίμηση ψήφου στην πρώτη κάλπη και διαφορά 6,9 μονάδων από τον ΣΥΡΙΖΑ



    ΣΧΟΛΙΑ