ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Καρυστιανού: Ο επαγγελματίας πολιτικός έχουμε συνηθίσει άλλα να λέει και άλλα να κάνει – O Tσίπρας έχει το παρελθόν του
Μήνυση για τις πολιτικές διώξεις σε βάρος του και σε βάρος στελεχών της ΛΑ.Ε και του κινήματος κατά των πλειστηριασμών καταθέτει αύριο Πέμπτη στις 11:00 πμ στην Εισαγγελία Πρωτοδικών ο Παν. Λαφαζάνης.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΛΑΕ, ο κ. Λαφαζάνης θα καταθέσει μήνυση «κατά του πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα, της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου κ. Ξένης Δημητρίου, της υπουργού Δημόσιας Τάξης Όλγας Γεροβασίλη και του υπευθύνου του «Τμήματος Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος» της Γενικής Ασφάλειας Αθηνών».
Η μήνυση θα αφορά «τον πολιτικά, θεσμικά και νομικά απαράδεκτο ρόλο που έπαιξαν για τις κατηγορίες σε βάρος του ο Αλ. Τσίπρας, η υπουργός Δημόσιας Τάξης και ο υπεύθυνος του αμαρτωλού τμήματος καθώς και για το γεγονός ότι πάμε σε εκλογές με τις πολιτικές διώξεις και τις αυθαίρετες και αβάσιμες κατηγορίες κατά του Παν. Λαφαζάνη, επικεφαλής αριστερού, δημοκρατικού πολιτικού κόμματος, να μένουν σε εκκρεμότητα με ευθύνη όλων των ανωτέρω αλλά και της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου κ. Ξένης Δημητρίου, η οποία είχε ενημερωθεί αυτοπροσώπως από τον Παναγ. Λαφαζάνη για την ανάγκη να αντιμετωπιστεί, έτσι η αλλιώς, το ζήτημα πριν τις εκλογές».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κίνα: Σχεδιάζει να αγοράσει αμερικανικό σιτάρι μετά από 1 χρόνο στον απόηχο της εμπορικής εκεχειρίας
- Ιδού το νέο Citroen C5 Aircross
- Pfizer: Μηνύει για δεύτερη φορά Novo Nordisk και Metsera σε έναν πόλεμο συμφωνιών που κλιμακώνεται
- Ισραήλ: Πρώτο πράσινο φως στο νομοσχέδιο για την επιβολή της θανατικής ποινής σε “τρομοκράτες”