ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μαγειρεύοντας τον καπνό: H Ταβέρνα του Οικονόμου και η George Benias Gallery παρουσιάζουν τον Φίλιππο Τελεστώ
Ολοκληρώθηκε η τελετή παράδοσης – παραλαβής στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, όπου ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης παρέλαβε από τον Γιάννη Οικονόμου.
O Μιχάλης Χρυσοχοΐδης που αναλαμβάνει το υπουργείο, ανέφερε:
«Τραβάμε μια γραμμή με το παρελθόν όχι γιατί ξεχνάμε, αλλά γιατί ξεκινάμε. Η εποχή άλλαξε και πρέπει να πω ότι είμαστε πίσω. Είχαμε νεκρούς, πολίτες και αστυνομικούς. Έχουμε μείνει πίσω στην αποστολή μας και πρέπει να τρέξουμε. Εκφράζω την αγάπη και την εμπιστοσύνη μου».
Οικονόμου: Αποδόθηκαν προσδοκίες υπεράνω του ρόλου της αστυνομίας και του υπουργείου
Συγκινημένος αλλά και με αιχμές αποχώρησε από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ο Γιάννης Οικονόμου.
Ο Γιάννης Οικονόμου ανέφερε ότι αποδόθηκαν προσδοκίες τόσο στην ΕΛ.ΑΣ. όσο και στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη που υπερβαίνουν τον ρόλο τους, αναφέροντας ως παράδειγμα την επίλυση του κυκλοφοριακού προβλήματος στο λεκανοπέδιο και τη βία μεταξύ μαθητών.
Τέτοιες προσδοκίες, σύμφωνα με τον Γιάννη Οικονόμου, «βλάπτουν την ΕΛ.ΑΣ. και επιδεινώνουν τη σχέση της με τους πολίτες».
«Από την πρώτη στιγμή στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη μέχρι και την τελευταία, δεν έπαυα να πιστεύω ότι το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών δεν σχετίζεται αποκλειστικά με το αστυνομικό έργο αλλά είναι ένα ζήτημα πολυπαραγοντικό.
Η απόδοση στην ΕΛ.ΑΣ. και στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη προσδοκιών που υπερβαίνουν τον ρόλο τους, όπως π.χ. η επίλυση του κυκλοφοριακού προβλήματος στο λεκανοπέδιο – το οποίο δεν προκαλεί η αστυνομία – και η βία μεταξύ μαθητών, βλάπτουν την ΕΛ.ΑΣ. και επιδεινώνουν τη σχέση της με τους πολίτες», είπε ο Γιάννης Οικονόμου.
Διαβάστε επίσης:
Κασσελάκης: Ζητά παρέμβαση της κυβέρνησης για ρύθμιση της τιμής του βρεφικού γάλακτος
Μητσοτάκης: Δεν έχει άλλον ανασχηματισμό, εκτός αν πάω στο βουνό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης: Επίσκεψη στα φυλάκια της Ρω και της Στρογγυλής
- Κόσοβο: Η ετυμηγορία για τον Θάτσι απειλεί να ανατρέψει τις πολιτικές ισορροπίες
- Δημήτρης Δέμος (DEMO): Από το φαρμακείο στου Παπάγου, στην κορυφή της φαρμακοβιομηχανίας με όραμα μια Ελλάδα πρωταγωνίστρια στην έρευνα βιοτεχνολογίας
- Ο Ζελένσκι δηλώνει έτοιμος να συναντηθεί με τον Πούτιν στη σύνοδο κορυφής της G20 στο Μαϊάμι
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.