• Πολιτική

    Μετά τον Τσακαλώτο και ο Δραγασάκης προεξοφλεί εμμέσως νίκη της ΝΔ στις εθνικές εκλογές

    • NewsRoom
    Γιάννης Δραγασάκης

    Γιάννης Δραγασάκης, αντιπρόεδρος της κυβέρνησης


    Σε μια έμμεση παραδοχή της επικείμενης νίκης της Νέας Δημοκρατίας στις εθνικές εκλογές προχώρησε ο Γιάννης Δραγασάκης, θυμίζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις του Ευκλείδη Τσακαλώτου.

    Ο υπουργός Οικονομίας, απευθυνόμενος στους βουλευτές της ΝΔ, προσπάθησε να πείσει για την ανάγκη του άρθρου 40 του νομοσχεδίου που παρουσίασε, για την «νομιμοποίηση» πλαστών τιμολογίων. Όπως προειδοποίησε τους βουλευτές της αντιπολίτευσης ο κ. Δραγασάκης, «αν δεν ρυθμίσουμε τώρα το ζήτημα θα το βρείτε μπροστά σας»!

    Η δήλωση του κ. Δραγασάκη για σχολιάστηκε αμέσως από την αντιπολίτευση, καθώς μόλις λίγες ώρες νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας, σε μια προσπάθειά του να υποβαθμίσει την αρνητική εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις, είχε δηλώσει σίγουρος πως θα κερδίσει τις εκλογές. Μάλιστα, η δήλωση του κ. Δραγασάκη συμπλήρωσε αυτή του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, ο οποίος είχε δηλώσει πως η ΝΔ δεν θα μπορεί να κατηγορήσει τον ΣΥΡΙΖΑ ότι της αφήνει καμμένη γη. «Αν η ΝΔ μας κατηγορεί ότι τους αφήνουμε καμένη γη είναι μια αστεία υπόθεση, τους αφήνουμε και αναδιαρθρωμένο χρέος», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Συνέντευξη Τσίπρα: Γενικόλογες αναφορές για Πετσίτη, χωρίς ουσιαστική στήριξη σε Παππά



    ΣΧΟΛΙΑ