• Πολιτική

    Μέσω facebook βρίζουν πλέον βουλευτές, υπουργοί κ.λπ. Ποιο είναι το νέο μέλος της παρέας;

    • NewsRoom


    Η πολιτική αντιπαράθεση τις τελευταίες μέρες έχει μεταφερθεί από τα έδρανα της Βουλής στις προσωπικές σελίδες στο facebook των αναπληρωτών υπουργών, υποψηφίων και εκτελεστικών οργάνων των κομμάτων. Τελευταίο χτύπημα αυτό του υποψηφίου βουλευτή και μέλος του Συντονιστικού Οργάνου της Α΄ Αθήνας του ΠΑΣΟΚ, Παύλου Αθανασόπουλου, ο οποίος με υβριστικές αναρτήσεις στην προσωπική του σελίδα στο facebook, απαντά στις προκλήσεις εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ.

    Αποδέκτης ο κ. Παύλος Πολάκης με τις διαδικτυακές του επιθέσεις κατά δημοσιογράφων, που έχουν απασχολήσει πολύ τις τελευταίες μέρες. Σε απάντηση όλης αυτής της ιντερνετικής δραστηριότητας, ο κ. Π. Αθανασόπουλος, επιτέθηκε νωρίτερα με μία χυδαία ανάρτηση στο κυβερνών κόμμα και τους εκπροσώπους του, συνεχίζοντας με αμείωτο ρυθμό το ιντερνετικό αλισβερίσι.

    Η ανάρτηση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων έχει γίνει viral και ανέφερε σχετικά “Με τοσα που μας εχετε κανει οχι δολοφονια προσωπικοτητας,αλλα γ@@@@ και προστιμο θελετε βοθροσυριζεοι”.

    αθανασόπουλοςΗ απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν άμεση ζητώντας με επιστολή από την πρόεδρο του κόμματος κ. Φώφω Γεννηματά να πάρει μέτρα.

    «Δεν είμαστε σε θέση να προδικάσουμε αν ο Π. Αθανασόπουλος θα κερδίσει τον τομεάρχη Πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ, Θ. Χειμωνά, στο διαγωνισμό για το ποιος θα εκστομίσει τη μεγαλύτερη χυδαιότητα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Ζητάμε από την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, να αποδοκιμάσει τις δηλώσεις αυτές που διασύρουν το ίδιο το κόμμα της» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

    Αθανασόπουλος
    Ο κ. Παύλος Αθανασόπουλος, βουλευτής και μέλος του Συντονιστικού Οργάνου της Α΄ Αθήνας του ΠΑΣΟΚ.

    Παρόλες τις αντιδράσεις, ο κ. Π. Αθανασόπουλος συνεχίζει απτόητος μέχρι και αυτή την ώρα τις αναρτήσεις στην προσωπική του σελίδα προκαλώντας την Κουμουνδούρου.

    Χαρακτηριστική της πορείας που έχει πάρει η υπόθεση είναι ανάρτησή του που αναφέρει “Το κυβερνητικό κόμμα της χώρας, ο ΣΥΡΙΖΑ, βγάζει επίσημα ανακοίνωση από το γραφείο τύπου ζητώντας από την Φώφη Γεννηματά να καταδικάσει κάτι που έγραψε ο Παύλος Αθανασόπουλος στο fb! Μιλάμε πάντα για τους τύπους που πέντε χρόνια κατηγορούσαν τους πολιτικούς τους αντιπάλους ότι υπέγραφαν μνημόνια επειδή τους εκβίαζαν με λίστες της Siemens κι έχουν μέρες τώρα ξαμολυμένο τον ΥΠΟΥΡΓΟ Πολάκη να ξερνάει μίσος και δηλητήριο για μια εργαζόμενη υπό απόλυση. Όταν το πολιτικό ΘΡΑΣΟΣ συναντά την πολιτική ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ.”, για να καταλήξει πριν από λίγα λεπτά στο “Τελικα το πειραμα πετυχε. Παθαινουν αμοκ οταν τους μιλας στην γλωσσα τους.”

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/isangeliki-efodos-sto-spiti-tou-gianni-stournara/74556



    ΣΧΟΛΙΑ