array(0) {
}
        
    
Menu
-1.3%
Τζίρος: 389.14 εκατ.

Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για ΑΒΑΞ, Alpha Bank, Πειραιώς, LAMDA, Motor Oil, ΟΠΑΠ, Apple, Amazon, Tesla

Μεϊμαράκης: Από την πρώτη ημέρα είπα ότι μετέχω για τη φανέλα

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη είχε ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος έρχεται δεύτερος σε σταυρούς στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, πίσω από τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

NewsRoom
Βαγγέλης Μεϊμαράκης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Singular Logic: Στις 9 μονάδες η διαφορά υπέρ της ΝΔ – Στρατηγική ήττα για ΣΥΡΙΖΑ
ΝΔ: Ποιοι εκλέγονται ευρωβουλευτές
ΝΔ για πρόωρες εκλογές: Οι Έλληνες έδωσαν τη λύση

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη είχε ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος έρχεται δεύτερος σε σταυρούς στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, πίσω από τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

Λίγο πριν από τη συνάντηση, ο κ. Μεϊμαράκης δήλωσε: «Πρέπει να μπορέσουμε να έχουμε το ταχύτερο δυνατόν εκλογή οργάνων, κυρίως προέδρου και πρέπει να ανήκει στο ΕΛΚ. Βεβαίως να συνεννοηθούμε για τις πολιτικές που θα ακολουθηθούν, άλλωστε όλοι θέλουμε πολιτικές ανάπτυξης και όχι πολιτικές λιτότητας. Κατά συνέπεια θα συνεννοηθούμε με τον Πρόεδρο.

Αύριο εγώ φεύγω για Βρυξέλλες, μαζί με τον πρόεδρο. Μετέχω ήδη στην Επιτροπή του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος που θα φτιάξει το report που θα συζητήσουν οι αρχηγοί, οι οποίοι έχουν και τον τελικό λόγο. Η Νέα Δημοκρατία θα έχει πλέον βαρύνουσα σημασία. Θα τα δούμε όλα από την επόμενη εβδομάδα».

Για τη θέση του επικεφαλής της ομάδας είπε: «Ήταν μία δημόσια πρόταση δικιά μου και δεν καταλαβαίνω γιατί πήρε και τέτοια έκταση. Το αντίθετο έπρεπε να πάρει έκταση, αν έλεγα ότι όποιος και να βγει πρώτος θα είμαι εγώ επικεφαλής. Είναι ώρα μάχης εθνικών εκλογών. Η ευρωομάδα θα συνέλθει στις 2 Ιουλίου. Εγώ από την πρώτη ημέρα σας είπα ότι μετέχω για τη φανέλα».

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΛΑΣ: Συνελήφθη ο πρόεδρος του Ατρομήτου Βασίλης Μπέτσης – Βρέθηκαν αποθηκευμένα στο γήπεδο φωτοβολίδες, κοντάρια και κράνη

Κληρονομία με χρέη: Τι αλλάζει και πώς θα προστατεύονται οι κληρονόμοι

Γιατί ο Γιάννης Αλαφούζος σπάει το ταμείο και ρίχνει τρελά λεφτά στον Παναθηναϊκό

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρίγκιπας Άντριου, ο Ρουβίκωνας και οι πέφτουλες
Την Τρίτη η τροπολογία για τον Άγνωστο Στρατιώτη – Τι περιλαμβάνει, πώς η κυβέρνηση πρεσάρει το ΠΑΣΟΚ
Δεν φταίει η Δημοκρατία — φταίει το θέατρό της
Τι λέει ο Κ.Μ. για τον εκλογικό νόμο, γιατί γκρινιάζει η Τουρκία, το θρίλερ στον Δικηγορικό Σύλλογο, ο συμπέθερος του Τραμπ και που θα γίνει η Μεσογειακή Διάσκεψη
Μακρόν για ληστεία στο Λούβρο: «Θα ξαναβρούμε τα έργα και οι αυτουργοί θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη»
Ισραήλ: Σταματά τις επιθέσεις, επανέρχεται στην κατάπαυση του πυρός
Ερντογάν: Συνεχάρη τον νικητή των εκλογών στο ψευδοκράτος
Financial Times: Ο Τραμπ κάλεσε τον Ζελένσκι να αποδεχθεί τους όρους της Ρωσίας ή να βρεθεί αντιμέτωπος με την καταστροφή
Οργή Μπαχτσελί για την ήττα Τατάρ στα Κατεχόμενα: Να κηρύξουν άκυρες τις εκλογές και να ενταχθούν στην Τουρκία
Ζελένσκι: Κάλεσε τον Τραμπ να ανεβάσει τους τόνους απέναντι στον Πούτιν