array(0) {
}
        
    
Menu
0.33%
Τζίρος: 170.08 εκατ.

Το σενάριο για πρωθυπουργό Καραμανλή, οι «άγγελοι» του Γεραπετρίτη, τα πιτταρούδια της Μελόνι, το μυστήριο με τη Rolls Royce και ο προκλητικός γλεντζές πολιτικός

Μεϊμαράκης: Από την πρώτη ημέρα είπα ότι μετέχω για τη φανέλα

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη είχε ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος έρχεται δεύτερος σε σταυρούς στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, πίσω από τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

NewsRoom
Βαγγέλης Μεϊμαράκης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Singular Logic: Στις 9 μονάδες η διαφορά υπέρ της ΝΔ – Στρατηγική ήττα για ΣΥΡΙΖΑ
ΝΔ: Ποιοι εκλέγονται ευρωβουλευτές
ΝΔ για πρόωρες εκλογές: Οι Έλληνες έδωσαν τη λύση

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη είχε ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος έρχεται δεύτερος σε σταυρούς στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, πίσω από τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

Λίγο πριν από τη συνάντηση, ο κ. Μεϊμαράκης δήλωσε: «Πρέπει να μπορέσουμε να έχουμε το ταχύτερο δυνατόν εκλογή οργάνων, κυρίως προέδρου και πρέπει να ανήκει στο ΕΛΚ. Βεβαίως να συνεννοηθούμε για τις πολιτικές που θα ακολουθηθούν, άλλωστε όλοι θέλουμε πολιτικές ανάπτυξης και όχι πολιτικές λιτότητας. Κατά συνέπεια θα συνεννοηθούμε με τον Πρόεδρο.

Αύριο εγώ φεύγω για Βρυξέλλες, μαζί με τον πρόεδρο. Μετέχω ήδη στην Επιτροπή του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος που θα φτιάξει το report που θα συζητήσουν οι αρχηγοί, οι οποίοι έχουν και τον τελικό λόγο. Η Νέα Δημοκρατία θα έχει πλέον βαρύνουσα σημασία. Θα τα δούμε όλα από την επόμενη εβδομάδα».

Για τη θέση του επικεφαλής της ομάδας είπε: «Ήταν μία δημόσια πρόταση δικιά μου και δεν καταλαβαίνω γιατί πήρε και τέτοια έκταση. Το αντίθετο έπρεπε να πάρει έκταση, αν έλεγα ότι όποιος και να βγει πρώτος θα είμαι εγώ επικεφαλής. Είναι ώρα μάχης εθνικών εκλογών. Η ευρωομάδα θα συνέλθει στις 2 Ιουλίου. Εγώ από την πρώτη ημέρα σας είπα ότι μετέχω για τη φανέλα».

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι καλοκαιρινές αναμνήσεις από τις Σπέτσες, το πάρτυ του ζεύγους Κούστα στους Αρκιούς, τα γενέθλια της Maria Martinez de Medinilla στην Marbella

Μόνο οι δύο μεγάλες εταιρείες της ακτοπλοΐας έχουν έσοδα 858,1 εκατ. ευρώ

Μετρό Θεσσαλονίκης: Αντίστροφη μέτρηση για την Καλαμαριά – Οι επεκτάσεις και τα προβλήματα χρηματοδότησης

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το σενάριο για πρωθυπουργό Καραμανλή, οι «άγγελοι» του Γεραπετρίτη, τα πιτταρούδια της Μελόνι, το μυστήριο με τη Rolls Royce και ο προκλητικός γλεντζές πολιτικός
Νέος διαγωνισμός για την σίτιση των δομών: Ο Πλεύρης, ο Σταμπουλίδης και η απόφαση – έκπληξη
Η Ουκρανία, το ΝΑΤΟ, η Συμμαχία των Προθύμων και τι θα δώσει η Ελλάδα
Γαλλία: Ο Αμερικανός πρεσβευτής καταγγέλει την «έκρηξη του αντισημιτισμού» και την αδράνεια της κυβέρνησης Μακρόν
Φον ντερ Λάιεν: Η εμπορική συμφωνία ΕΕ-ΗΠΑ φέρνει σταθερότητα και αποτρέπει την κλιμάκωση των εντάσεων
Βρετανία: Η κυβέρνηση υπόσχεται να επιταχύνει τη διαδικασία εξέτασης των αιτημάτων ασύλου εν μέσω διαδηλώσεων
Τζέι Ντι Βανς: Η Ρωσία έχει κάνει σημαντικές παραχωρήσεις προς την Ουκρανία για την επίτευξη ειρήνης
Υεμένη: Δύο νεκροί και 35 τραυματίες από ισραηλινή επίθεση στην πρωτεύουσα Σαναά
Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση παίζει κρυφτό γιατί ξέμεινε από επιχειρήματα – «Φεύγουν και αφήνουν πίσω τους συντρίμμια»
Ανδρουλάκης: Πρωτοβουλία για Παλαιστινιακό με επιστολή αύριο στον πρόεδρο της Βουλής