• Πολιτική

    Με μαυρισμένο μάτι εμφανίστηκε στη Βουλή ο Τάσος Κουράκης (pic)

    Κουράκης


    Με χαλαρό στυλ, ενόψει και του κύματος ζέστης που επικρατεί στην Αθήνα τις τελευταίες ημέρες, εμφανίστηκαν στη Βουλή το πρωί της Τρίτης οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι μετείχαν στην ενημέρωση από τους υπουργούς της κυβέρνησης ενόψει της ψήφισης του νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα.

    Ανάμεσα στις εικόνες από τους βουλευτές που συμμετείχαν στη συνεδρίαση, ξεχώρισε εκείνη στην οποία εμφανίζεται ο πρώην υπουργός Παιδείας Τάσος Κουράκης, ο οποίος εμφανίστηκε στην ειδική συνεδρίαση με μαυρισμένο το δεξιό του μάτι, ενώ στο φρύδι του, που ήταν σχισμένο, υπήρχαν ράμματα, προϊόν πιθανότατα κάποιου ατυχήματος.

    Στη φωτογραφία του ΑΠΕ ο βουλευτής συνομιλεί με την συνάδελφό του στο κόμμα την Αννέτα Καββαδία:

    Ο Τάσος Κουράκης (Α) και η Αννέτα Καββαδία (Δ) συνομιλούν σε ενημέρωση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ από υπουργούς , Τρίτη 5 Ιουνίου 2018. Έξι υπουργοί ενημέρωσαν για το χαρτοφυλάκιό τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, σε ειδική συνεδρίαση. Στην συνεδρίαση συμμετείχαν οι : Ευκλείδης Τσακαλώτος, Γιώργος Σταθάκης, Ανδρέας Ξανθός, Αλέξης Χαρίτσης, Γιώργος Χουλιαράκης και Νάσος Ηλιόπουλος. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας



    ΣΧΟΛΙΑ