• Top Stories

    Μας δουλεύει ή τον δουλεύουν; Μία νέα συνομωσία από τον Β. Λεβέντη

    • NewsRoom


    Aναταραχή στο πολιτικό σκηνικό προκαλεί τις τελευταίες ημέρες με συνεχείς δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης σε σημείο που κάποιος πλέον αμφιβάλει για την βαρύτητα των λόγων του. Μας δουλεύει ή τον δουλεύουν;

    Μετά τη χθεσινή του δήλωση ότι δεν είναι βλάκας να συμπράξει με τον Τσίπρα και ότι ο Κώστας Καραμανλής, διατηρεί δίαυλο επικοινωνίας με τον Πάνο Καμμένο ευνοεί μια κυβέρνηση συνεργασίας στην οποία θα συμμετάσχει η ΝΔ, σήμερα το πρωί προχώρησε σε μία ακόμη αποκάλυψη.

    Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Ant1 υποστήριξε ότι δύο-τρεις μέρες πριν από την ψηφοφορία για το σύμφωνο συμβίωσης, ένας βουλευτής του Ποταμιού πλησίασε τον γιο του στη Βουλή, και του είπε:

    «Είναι ευκαιρία να ρίξουμε την κυβέρνηση. Αφού ο Καμμένος δεν ψηφίσει, Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ τα έχουμε βρει στο σύμφωνο συμβίωσης, και τώρα είναι ευκαιρία».

    Σχετικά με το θέμα της οικουμενικής κυνέρνησης όπως δήλωσε ο ίδιος, μίλησε με τον Αλ. Φλαμπουράρη, ο οποίος του ανέφερε πως: «δεν μπορεί να γίνει οικουμενική κυβέρνηση και ότι είναι υπέρ της κυβέρνησης Τσίπρα».

    Οσον αφορά τη ΝΔ, ο Β. Λεβέντης  επισήμανε πως θα ήθελε για πρόεδρο της παράταξης τον Ευαγ.Μεϊμαράκη καθώς, όπως ανέφερε: «μπορεί να μην είναι ο κορυφαίος πολιτικός, αλλά είναι σώφρων και μπορεί να βοηθήσει στο θέμα της οικουμενικής.  Παράλληλα, δήλωσε ότι δεν εμπιστεύεται τον Κ. Μητσοτάκη και τον Αδ. Γεωργιάδη.

    Παράλληλα, επισήμανε ότι η κίνηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας με την στράτευση των γυναικών και το σύμφωνο συμβίωσης σηματοδοτεί ότι διαφοροποιείται από την κυβέρνηση



    ΣΧΟΛΙΑ