ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θέση υπέρ του αιτήματος του Πάνου Ρούτσι, πατέρα θύματος της τραγωδίας των Τεμπών, για διενέργεια τοξικολογικών εξετάσεων στη σορό του παιδιού του έλαβε, μετά τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Δένδια και ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Μαρκόπουλος, με ανάρτησή του στο faceobook.
Στην ανάρτηση, ο βουλευτής σημειώνει:
«Το δυστύχημα στα Τέμπη είναι μία τραγωδία που συγκλονίζει όλους τους Έλληνες. Ως κυβέρνηση δεν μπορούμε παρά να σταθούμε μόνο με σεβασμό και κατανόηση στην έκκληση του Πάνου Ρούτσι. Να μην επιτρέψουμε να υπάρξουν άλλα λάθη. Η Δικαιοσύνη οφείλει να κάνει αυτό που πρέπει άμεσα, πριν να είναι αργά, ώστε να ανακουφιστεί ο Πάνος Ρούτσι».
Διαβάστε επίσης:
Γεραπετρίτης: Μεριμνήσαμε, ώστε να διασφαλιστεί πλήρως η ασφάλεια των Ελλήνων του στολίσκου Flotila
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Wall Street: Άλμα 1% για τον Dow Jones και επιστροφή πάνω από τις 52.000 μονάδες – Υστέρησαν οι μετοχές τεχνολογίας
- Πετρέλαιο: Πτωτικό κλείσιμο με φόντο τις συνομιλίες ΗΠΑ- Ιράν και την ένταση στον Κόλπο
- Κωστής Χατζηδάκης: Το «τουρκολιβυκό μνημόνιο» δεν αναιρεί τις μεγάλες εθνικές επιτυχίες των τελευταίων ετών
- Γουίτκοφ: Στην Αγία Πετρούπολη την Τετάρτη για συνομιλίες με τη ρωσική ηγεσία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.