ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κοντογεώργης για Τσίπρα: Δουλεύουμε για το παρόν και το μέλλον, δεν μας αφορά το παρελθόν και η τοξικότητά του
Με σπόντες κατά του Αλέξη Τσίπρα απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης σε ερωτήσεις που του έγιναν σχετικά με την πρόφαση εμπλοκή του ονόματος του Πάνου Καμμένου με την «Κρητική μαφία», λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο πρώην πρωθυπουργός κάνει μόνος του το καλύτερο rebanding.
Συγκεκριμένα, ο Παύλος Μαρινάκης σχολίασε: «Όλο αυτό που γίνεται από χθες το βράδυ δεν είναι δική μου δουλειά να το σχολιάσω. Πολιτικά θα πω ότι είναι ο ορισμός του rebranding, η καλύτερη διαφήμιση για το rebranding είναι όλα όσα κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες. Δεν αναφέρομαι στον κ. Καμμένο, δεν ήταν κυβερνήτης ήταν εταίρος, κάποιος τον επέλεξε ως συγκυβερνήτη μαζί με άλλους» είπε ο κ. Μαρινάκης κληθείς να τοποθετηθεί στο ΟΡΕΝ επί όσων αποκαλύφθηκαν για τον Πάνο Καμμένο.
Ακόμη σχολίασε τον Αλέξη Τσίπρα ως τον πολιτικό «που επέλεξε ως συγκυβερνήτη» τον Πάνο Καμμένο.
Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι «για το γενικό, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω ή να υπερτιμήσω κανέναν, το μόνο μας άγχος και από αυτό θα κριθούμε είναι αν θα είμαστε συνεπείς στις εξαγγελίες μας και αν θα κάνουμε καλύτερη τη ζωή των πολιτών. Ο πήχης για εμάς δεν είναι κανένας πρώην πρωθυπουργός και κανένας πρώην υπουργός».
Διαβάστε επίσης
Δήμας: Στο β’ τρίμηνο του 2026 το νέο τμήμα του Ε65 που θα συνδέει Καλαμπάκα – Γρεβενά
Πιτσιλής: Δέσμευση της ΑΑΔΕ είναι η στήριξη του νόμιμου εμπορίου και της υγιούς επιχειρηματικότητας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ποιοι διάσημοι Ελληνες ξενοδόχοι έγιναν… αγρότες
- Βρετανία: Ο πρίγκιπας Άντριου ζήτησε από την αστυνομία να τον βοηθήσει να αμαυρώσει την υπόληψη της Βιρτζίνια Τζιούφρε
- Ίσραελ Κατς: Η Χαμάς ότι θα πληρώσει μεγάλο τίμημα για κάθε πλήγμα με στόχο Ισραηλινούς στρατιώτες
- Χαρακόπουλος: Νέα, ελπιδοφόρα εποχή για τη Σιναϊτική Αδελφότητα – Ο Ανδρουλάκης συνεχάρη τον νέο Αρχιεπίσκοπο Συμεών
