Menu
-0.89%
Τζίρος: 278.93 εκατ.

Τζο Μπάιντεν: Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ γράφει βιβλίο για τα χρόνια του στον Λευκό Οίκο

Πολιτική

Παύλος Μαρινάκης: Ο Κωνσταντίνος Παπαβασιλείου νέος Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ

Κωνσταντίνος Παπαβασιλείου
Comments

“Έπειτα από την ολοκλήρωση της διαδικασίας που προβλέπεται από τον Ν. 5062/2023 για το νέο σύστημα επιλογής διοικήσεων στον δημόσιο τομέα και την κατάρτιση του τελικού πίνακα των επικρατέστερων υποψηφίων από το ΑΣΕΠ, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης πρόκειται να εισηγηθεί στη Γενική Συνέλευση της ΕΡΤ Α.Ε. την επιλογή του Κωνσταντίνου Παπαβασιλείου ως Διευθύνοντος Συμβούλου” επισημαίνεται σε Δελτίο Τύπου του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη.

«Μετά την προσεχή Γενική Συνέλευση, η απόφαση θα γνωστοποιηθεί στην αρμόδια Επιτροπή του Άρθρου 49Α του Κανονισμού της Βουλής των Ελλήνων για παροχή γνώμης. Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά που επιλέγεται στέλεχος για τη διοίκηση της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης μέσα από την ανωτέρω διαδικασία επιλογής διοικήσεων. Η επιλογή του σημερινού Γενικού Διευθυντή Προγράμματος κ. Παπαβασιλείου έγινε με βάση την ανάγκη να αναδειχθεί ένα πρόσωπο που προέρχεται από τα σπλάχνα της ΕΡΤ, καθώς εργάζεται σε αυτήν επί 27 έτη, από το 1997, ενώ ως Γενικός Δ/ντής Προγράμματος από το 2020 είχε σημαίνοντα ρόλο στην ποιοτική αναβάθμιση του προγράμματος της δημόσιας τηλεόρασης τα τελευταία χρόνια.

1

Ο Υφυπουργός ευχαριστεί την απερχόμενη Διευθύνουσα Σύμβουλο Κατερίνα Κασκανιώτη για τον άψογο τρόπο με τον οποία επιτέλεσε τα καθήκοντά της και το σημαντικό της έργο στη λειτουργία της εταιρίας, ενώ εκφράζει τη βεβαιότητά του ότι θα έχει ανάλογη επιτυχία στα επόμενά της βήματα.

Αποστολή των μελών της διοίκησης, παλαιών και νέων, παραμένει το να συνεχίσουν να υπηρετουν με αφοσίωση το έργο της ΕΡΤ και να παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και περιεχόμενο, πάντοτε με σεβασμό στα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων.

Ο Κωνσταντίνος Παπαβασιλείου αποτελεί πρόσωπο με μακρόχρονη και πλούσια προϋπηρεσία στη δημόσια τηλεόραση. Εργάζεται στην ΕΡΤ από το 1997 από τα 18 του χρόνια και έχει απασχοληθεί σε διάφορους τομείς στην εταιρία, με πάνω από μία δεκαετία σε θέσεις ευθύνης.

Από το 2020 είναι ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος της ΕΡΤ, διάστημα στο οποίο έχει αποδείξει τις ικανότητες του όχι μόνο στη διοίκηση του ανθρώπινου δυναμικού, αλλά και στην αναμόρφωση συνολικά της εικόνας της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφωνίας.

Έχει επίσης διατελέσει Οικονομικός Διευθυντής και Προϊστάμενος Τηλεόρασης της ΕΡΤ.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στις Σύγχρονες Δημοσιογραφικές Σπουδές”.

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζο Μπάιντεν: Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ γράφει βιβλίο για τα χρόνια του στον Λευκό Οίκο
Σοφία Ζαχαράκη: «Η μαθητεία δίνει αυτοπεποίθηση, εμπειρία και πραγματικές επαγγελματικές προοπτικές στους νέους μας»
Ντόναλντ Τραμπ: Κέρδισε 1,4 δισ. δολάρια από τα crypto, αλλά επένδυσε σε μετοχές και ομόλογα
ΚΥΣΟΙΠ: Συνεδριάζει αύριο υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη – Στο επίκεντρο νέο δημοσιονομικό πλαίσιο και δίκτυα
Βρετανία: Συνελήφθη άνδρας που απείλησε να πυροβολήσει τον Νάιτζελ Φάρατζ αν κερδίσει στις εκλογές
Ουκρανία: Στον «αέρα» το μέλλον του υπουργού Άμυνας – Οι φόβοι για τον ανασχηματισμό Ζελένσκι
Πιερρακάκης στο Politico: Ευρωπαϊκός συντονισμός στις δημοπρασίες φάσματος για επενδύσεις και ανταγωνιστικότητα
ΗΠΑ: Η απειλή κυρώσεων στο ρωσικό πετρέλαιο περιπλέκει τις εμπορικές συνομιλίες με την Ινδία
ΣΥΡΙΖΑ: Εκλέχθηκε γραμματέας της ΚΟ ο Γιάννης Αμανατίδης – Το Σάββατο η εκλογή προέδρου με υποψήφιους Δούρου και Πολάκη
Σύσκεψη Παπασταύρου – ΕΥΔΑΠ: Έργα αποχέτευσης 1 δισ. ευρώ για 500.000 κατοίκους στην Ανατολική Αττική