ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την απερίφραστη καταδίκη της ΝΔ επισήμανε, με ανάρτησή του στο Facebook, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, αναφορικά με την επίθεση στο σπίτι του δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη.
“Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στις αρμόδιες αρχές ότι θα εντοπίσουν τους εγκληματίες και θα τους οδηγήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης”, τόνισε.
Ολόκληρη η ανάρτηση
“Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση στο σπίτι του δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη. Η Δημοκρατία δεν εκφοβίζεται. Η ελευθερία γνώμης των δημοσιογράφων είναι αδιαπραγμάτευτη.
Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στις αρμόδιες αρχές ότι θα εντοπίσουν τους εγκληματίες και θα τους οδηγήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης.
Τέλος, ελπίζουμε οι αυτονόητες δηλώσεις καταδίκης να συνοδεύονται και από ειλικρινή διάθεση περιορισμού της τοξικότητας που, δυστυχώς, ειδικά το τελευταίο διάστημα, εξαπλώνεται στον δημόσιο διάλογο”
Διαβάστε επίσης:
Μεγάλο deal από Motor Oil και ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Δημιουργούν κοινή εταιρεία στην παραγωγή ενέργειας
Dimon: Δυστυχώς οι αγορές δείχνουν πολύ εφησυχασμένες για τους δασμούς του Τραμπ
QNR: Επεκτείνεται στις επιχειρησιακές λύσεις SAP μέσω δύο εξαγορών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Red Hills με την υπογραφή της Georges Batzios Architects
- Έβαλε μπροστά την κομματική μηχανή ο Κυριάκος Μητσοτάκης
- H επίθεση των αγοραστών στις τράπεζες, τα κέφια σε Optima και 3Ε, η 27χρονη «διάδοχος» του Βακάκη, η νέα super manager του ΔΕΣΦΑ, τι αγοράζει ο Πιστιόλης και ένα hot quiz με το εφοπλιστικό χαστούκι στις χιονισμένες Άλπεις
- Τραγωδία στα Τέμπη: Γκρίζο κενό η πυρασφάλεια των καθισμάτων – Η ΕΔΑΠΟ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.