• Top Stories

    Μαρία Ρεπούση: Γιατί δεν θέλει να είναι υποψήφια ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ

    • NewsRoom

    ÁÈÇÍÁ-ÂÏÕËÇ-5-9-2013-ÅðéôñïðÞ Ìïñöùôéêþí ÕðïèÝóåùí ôï íïìïó÷Ýäéï ôïõ õðïõñãåßïõ Ðáéäåßáò ãéá ôï íÝï Ëýêåéï// ÓÔÇ ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ Ç ÌÁÑÉÁ ÑÅÐÏÕÓÇ ÂÏÕËÅÕÔÇÓ ÄÇÌÁÑ.(EUROKINISSI-ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)


    Με ανάρτησή της στο Faceboo η Μαρία Ρεπούση ανακοίνωσε πως δεν επιθυμεί να είναι υποψήφια στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, επειδή δεν έμεινε αρκετός χρόνος να υποστηρίξει την υποψηφιότητά της.

    Η κ. Ρεπούση δεν ήταν μέσα στα δέκα ονόματα που ανακοινώθηκαν χθες, επομένως η ανάρτηση μπορεί να είναι και μια αιχμή προς την Κουμουνδούρου για την καθυστέρηση στην ανακοίνωση όλου του ευρωψηφοδελτίου.

    Στην ανάρτησή της η κ. Ρεπούση αναφέρει: «Σχετικά με την υποψηφιότητά μου στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Πίστευα και πιστεύω στο εγχείρημα συγκρότησης μιας μεγάλης προοδευτικής συμμαχίας με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ και δήλωσα παρούσα στις σχετικές διεργασίες από όποια θέση και αν χρειαστεί.

    » Δεν επιθυμώ όμως πια να είμαι υποψήφια στις ευρωεκλογές διότι εκτιμώ ότι δεν έμεινε ικανός χρόνος για να υποστηρίξω όπως θα έπρεπε την υποψηφιότητά μου. Παράλληλα εργάζομαι σε μια θέση απαιτητική και δεν διαθέτω κανένα μηχανισμό υποστήριξης, ούτε κομματικό, ούτε βουλευτικό. Παραμένω βέβαια σταθερή στην πολιτική μου άποψη και ενεργή στην Πρωτοβουλία Προοδευτικών Πολιτών ΓΕΦΥΡΑ. Ο δρόμος είναι δύσβατος αλλά οφείλουμε να τα καταφέρουμε».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πέτρος Κόκκαλης, Ραλλία Χρηστίδου και Αλ. Νικολαϊδης στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραλλία Χρηστίδου: Γιατί κατεβαίνω στις ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ



    ΣΧΟΛΙΑ