• Πολιτική

    Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη: Άλλο κριτική, άλλο συκοφαντία και δολοφονία χαρακτήρων 

    • NewsRoom
    Κυριάκος Μητσοτάκης - Μαρέβα Γκραμπόφσκι

    Κυριάκος Μητσοτάκης – Μαρέβα Γκραμπόφσκι


    Για τις επιθέσεις που έχει δεχθεί ως σύζυγος του πρωθυπουργού, την επαγγελματική της διαδρομή και τα παιδιά της μίλησε η Μαρέβα Μητσοτάκη.

    “Άλλο κριτική, άλλο συκοφαντία και δολοφονία χαρακτήρων”. Αυτός είναι ο τίτλος της συνέντευξης που παραχώρησε η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη στην εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο” που κυκλοφορεί εκτάκτως σήμερα.

    Η κα. Γκραμπόφσκι μιλά για τις επιθέσεις που έχει δεχθεί, την επαγγελματική της διαδρομή στον τραπεζικό τομέα και τις επιχειρήσεις, τα παιδιά της, αλλά και όσα ψευδή έχουν ακουστεί για εκείνη.

    Αναφερόμενη σε όλους όσους προσπαθούν να πλήξουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και βάζουν στο στόχαστρο εκείνη και τα παιδιά τους, είπε πως προσπαθούν να αμαυρώσουν την επαγγελματική της πορεία. “Είναι κακομοίρης όποιος προκειμένου να πλήξει ένα πολιτικό πρόσωπο πλήττει τη γυναίκα του και τα παιδιά του” σημειώνει μεταξύ άλλων.

    Στην συνέντευξή της κάνει λόγο επίσης για τις γυναίκες που έχουν ανάγκη τη στήριξη της κοινωνίας, καθώς και στα βήματα που έχουν γίνει προς αυτή την κατεύθυνση. Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι δεν διστάζει να μιλήσει για τις γυναίκες της ζωής της, τη μητέρα της και τα εφόδια που της έδωσε, αλλά και τις κόρες της.

     

    Κλείνει δε την τοποθέτησή της δανειζόμενη ένα απόσπασμα από ένα βιβλίο της Χίλαρι Κλίντον που εξηγεί την πρόκληση του να είσαι γυναίκα σήμερα.



    ΣΧΟΛΙΑ