ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αφίσες με τα πρόσωπα βουλευτών, που πρόκειται να ψηφίσουν την Συμφωνία των Πρεσπών έχουν γεμίσει περιοχές της Μακεδονίας. Πρόκειται για καμπάνια διαμαρτυρίας προς όλους τους βουλευτές, η οποία ξεκίνησε από ομάδες πολιτών ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών.
Η αφισοκόλληση άρχισε από χθες το βράδυ σε όλες τις πόλεις της Μακεδονίας όπου πολιτεύονται οι βουλευτές και συγκεκριμένα σε Ιερισσό, Πολύγυρο, Κατερίνη και Σκύδρα.
Πάνω στις αφίσες είναι η φωτογραφία του βουλευτή και από κάτω αναγράφεται: «Εσύ θα προδώσεις τη Μακεδονία μας;»
Η διαμαρτυρία θα κορυφωθεί και θα ολοκληρωθεί σήμερα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΥΠΕΞ: Σκληρή απάντηση της Αθήνας στη Ρωσία για τη Συμφωνία των Πρεσπών
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Ρωσία σκέφτεται προσφυγή στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ για τη Συμφωνία των Πρεσπών!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρηματιστήριο: Come back στις 2.300 μονάδες – Πάρτι σε Aegean, Tιτάν, ιστορικά υψηλά για ΒΙΟ, ΓΕΚΤΕΡΝΑ, Cener
- Γεωργιάδης: Με το παρόν νομοσχέδιο κάνουμε ένα αποφασιστικό βήμα για τη δημιουργία ενός πιο σύγχρονου συστήματος υγείας
- Eurobank Equities για AVAX: Τιμή στόχος €4,85 και περιθώριο ανόδου άνω του 50%
- «Βουτιά» στις διεθνείς τιμές του πετρελαίου εν αναμονή ιστορικής συμφωνίας ΗΠΑ – Ιράν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.