• Fashion

    Η Ιβάνκα Τραμπ και το ασημί, μάξι φόρεμα των 4.000 δολαρίων

    • NewsRoom
    Ιβάνκα2


    Η αντιμεταναστευτική πολιτική Τραμπ, τόσο με την ανακοίνωση της ανέγερσης του τείχους στα σύνορα με το Μεξικό όσο και με την απαγόρευση εισόδου ατόμων απο 7 μουσουλμανικές χώρες, έχει εγείρει πληθώρα αντιδράσεων ανά τον κόσμο.

    Αλλά η Ιβάνκα…έχει καινούριο φόρεμα. Ένα ωραίο ασημί – μεταλιζέ, μάξι φόρεμα Carolina Herrera, αξίας 4.000 δολαρίων που αναδεικνύεται υπέροχα δίπλα στον κουστουμαρισμένο σύζυγό της (ο οποίος μοιάζει με τηλεοπτικό αστέρα από τα 80s που δεν έκανε ποτέ καριέρα).

    Η κόρη του Τραμπ, Ιβάνκα ( η οποία με τη σειρά της θυμίζει κάτι από την τηλεοπτική Φοίβη στα Φιλαράκια) έκανε την πιο άτοπη και προκλητική ανάρτηση στο Instagram και οι χρήστες φυσικά δεν άργησαν να την “κατακρεουργήσουν” τουλάχιστον διαδικτυακά.

    Ενώ οι ακτιβιστές μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προσπαθούσαν να εκφράσουν την οργή τους για την απαγόρευση και έδειχναν την υποστήριξή τους στους πρόσφυγες και στους μετανάστες, η πρώτη κόρη Τραμπ κοινοποίησε την εμφάνισή της σα να είναι το φόρεμά της το μοναδικό ζητούμενο σε ολόκληρο τον πλανήτη.

    “Έως το τέλος του κόσμου όλοι εσείς (της οικογένειας Τραμπ) θα είστε θεομίσητοι. Είστε ντροπή για την Αμερική” σχολίασε κάποιος χρήστης. “Χιλιάδες οικογένειες έχουν ξεκληριστεί εξ’ αιτίας του πατέρα σου αλλά το φόρεμά σου είναι χαριτωμένο. Καλή διασκέδαση στο πάρτι” έγραψε κάποιος άλλος χρήστης με σαφή ειρωνική διάθεση.

    Η πιο καθηλωτική όλων όμως ήταν η ανάρτηση της παρακάτω φωτογραφίας με την ερώτηση προς την Ιβάνκα “Ποια από τις δυό σας το φορά καλύτερα;”

    Τραμπ

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: The wise man: Οι Big Business του Μπάκουλη (ΓΕΝΟΠ) με την ΔΕΗ. Τι συμβαίνει με τα F16;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι ο άγνωστος πρώην σύζυγος της Σίας Κοσιώνη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο γιος του Τραμπ, Μπάρον και η προφητεία



    ΣΧΟΛΙΑ